FC Slovan Liberec | Užijte si velikonoční neděli na stadionu U Nisy s celou rodinou!
Menu Další Zavřít Zavřít
18.04.2019

Užijte si velikonoční neděli na stadionu U Nisy s celou rodinou!

marketing
V neděli 21. dubna nás čeká poslední domácí zápas základní části FORTUNA:LIGY. Očekává se krásné počasí, a tak by určitě byla škoda zůstat doma a nevyrazit s celou rodinou na stadion U Nisy. Abyste měli o důvod víc, připravujeme opět bohatý předzápasový program pro celou rodinu na umělé trávě před hlavním vchodem. Startujeme hodinu před výkopem, tedy v 16h.

Karta FC Slovan Liberec

Partner utkání - ČSOB, tedy banka, která libereckým patriotům stále nabízí bonusovou platební kartu FCSL, jež umí fungovat i jako permanentka na Slovan, si pro vás tentokrát připravila zajímavou soutěž v podobě nezvyklé disciplíny, a to fotbalových šipek, při nichž se fotbalovým míčem kope na velký terč a cílem je nastřílet třemi pokusy co nejvyšší skóre. Přednost ve frontě budou mít držitelé Karty FCSL (nezapomeňte si ji vzít s sebou), ale soutěžit budou moct i všichni ostatní!

A co můžete vyhrát? ČSOB má pro vítěze připravené zajímavé ceny v podobě originálních hráčských dresů! Tak neváhejte a přijďte otestovat své fotbalově šipkařské umění.

FOTBALŠIPKY

V předzápasové fanzóně si navíc budete moct zatipovat a získat dárky u prezentačního stánku automobilového partnera FORTUNA:LIGY, společnosti AAA AUTO. Svůj stánek před vchodem bude mít i jedno z našich partnerských rádií, konkrétně Rádio BEAT. A samozřejmě na umělce nebude chybět ani oblíbené kopání na branku s maskotem pro děti. Pokud si děti přinesou na zápas pomlázku, dostanou sladkou výslužku!


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
SMC Star taxi
Mediální partneři
Hitrádio Contact Radio Blaník Liberec