FC Slovan Liberec | Reportáž ze zápasu: FCSL - Dukla 1:1
Menu Další Zavřít Zavřít
18.08.2019

V prvním kole ligy ztratily ženy Slovanu body s Duklou.

Redakce

Naše ženy hrály aktivní fotbal s několika tutovkami, zvláště když šla dvakrát sama na brankářku Kopčová. Dukla hrála na překvapení a míče nakopávala dopředu. To jim vyšlo v závěru, když se po našem rozehraném přímém kopu a jeho odkopnutí, nestačily všechny hráčky vrátit , Dukla nás přečíslila a dala vyrovnávací gól. Pokračující tlak Slovanu už druhý gól nepřinesl a tak na začátek sezóny přišla nepříjemná ztráta dvou bodů.

1.kolo, sobota 17.8.2019, 11:00, Frýdlant v Čechách - tráva
FC Slovan Liberec FC Slovan Liberec
1:1
(0 : 0)
FK Dukla PrahaFK Dukla Praha
FC Slovan Liberec: Zuchová - Mastníková, Moťovská,Němečková, Košíková - Chapská(74.Kovaĺová), Šušolová, Čiperová, Černá - Kopčová(78.Vančurová), Hilbertová

góly : 66. Lišková(vlastní), 81. Houbová

ŽK : Lexa(trenér) - Beránková(Dukla)
Diváci: 65


Ohlasy trenérů

trenér Slovanu Josef Lexa : Prvni mistrovske utkani nam vysledkove nevyslo uplne podle predstav.My jsme do poslednich okamziku cekali koho budeme moc pouzit do zapasu.Ale devcata se s tim vyporadala dustojne a herne to bylo dobre.Jenom skoda,ze jsme mohli v prvnim polocase rozhodnout drive.My jsme sance nepromnenili a pak jsme hostum nabidli dve sance,kdy druha byla asi penaltova.I v druhem polocase jsme chteli byt aktivni a se stestim jsme sli do vedeni a jenom skida,ze hostum vysel jeden brejk a vyrovnali na konecnych 1:1.Holky podaly dobry vykon.


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Recovera Dineva
Mediální partneři
Hattrick Rengl