FC Slovan Liberec | VIDEO: Trenér Pavel Hoftych před zápasem s Riteriaiem
Menu Další Zavřít Zavřít
16.09.2020

VIDEO: Trenér Pavel Hoftych před zápasem s Riteriaiem

Redakce
Vilnius/Liberec - Slovan dosedl v Litvě, utkání druhého předkola Evropské ligy s Riteriaiem se blíží. Co řekl před čtvrtečním zápasem (18:00) trenér Pavel Hoftych? „Cítíme zdravou nervozitu jako před každým zápasem, ale určitě ne přemotivovanost, nebo megatlak."

Slovan nastoupí do zápasu s bilancí dvou ligových výher a jedné porážky. Tým se v posledních týmech sehrával a do Litvy jede podle trenéra připravený. „Myslím, že je důležitá kvalita s konkurencí a oboje teď máme. V týmu se sešlo hodně kvalitních fotbalistů, kteří bojují o svá místa. Euforii po posledních výsledcích krotit nemusíme, protože si každý hraje o své místo."

„Posunuli jsme se i fyzicky. Už trénujeme dávky, které jsme trénovali minulou sezonu. Z hlediska hry nejsme ani zdaleka v optimu, ale musím zaklepat, že zatím hrajeme velmi slušně do obranné fáze. Od toho se chceme odpíchnout i v Litvě," pokračoval Pavel Hoftych s dovětkem, že k dispozici má kompletní kádr. „Důležitá bude poctivá práce všech hráčů do defenzivy, máme v mužstvu potenciál na to, abychom branky dávali."

A co soupeř? „Litevská liga měla poslední dvě kola odložená, v Riteriai působí hodně fyzicky dobře vybavených hráčů. Jejich soutěž je trochu víc ‚pouštěná‘ než naše soutěž, nepíská se každý souboj. Určitě budou zvyklí hrát tvrdě a důrazně. Nebezpečný je však každý soupeř, jde i o to, co mu dovolíte vy. Hrají doma a na umělé trávě, na níž jsou zvyklí, což se stane jejich výhodou," věděl kouč našeho celku.

Kompletní rozhovor naleznete ve výše přiloženém videu.

Fotogalerie


  Zobrazit kompletní fotogalerii

Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Immergas Naše pekárna
Mediální partneři
eFotbal Rádio Impuls