FC Slovan Liberec | Vstupenky na Spartu rychle ubývají - pořiďte si je včas!
Menu Další Zavřít Zavřít
27.02.2019

Vstupenky na Spartu rychle ubývají - pořiďte si je včas!

Klub
V sobotu 2. března od 17:00 hodin přivítáme na stadionu U Nisy pražskou Spartu. Předprodej vstupenek už je v plném proudu. Věnujte pozornost detailním informacím v tomto článku.

Zápas proti Spartě byl zařazen do vyšší cenové kategorie, za vstup na Hlavní a Severní tribunu tedy zaplatíte 200 Kč a na tribuny za brankami 150 Kč. Zlevněné vstupenky (pro seniory nad 65 let a studenty do příslušných sektorů na Východní tribuně) budou v prodeji jen na stadionu U Nisy v ceně 100 Kč.

Vzhledem k probíhající rozšířené kampani a zvýšenému zájmu o nákup vstupenek v předprodeji bude ve čtvrtek i v pátek otevřena i hlavní pokladna, a to v době mezi 13-17h. V den zápasu bude hlavní pokladna otevřená od 12h. Nečekáme sice vyprodaný stadion, ale místa s lepším výhledem v předprodeji rychle mizí a před zápasem lze na pokladnách očekávat delší fronty než obvykle. Vstupenky si stále můžete kupovat i online:

Online prodej vstupenek

Vstupenky pro sparťanské fanoušky byly poskytnuty hostujícímu klubu a prodávají se v předprodeji v Praze. Zbytek vstupenek pro hosty bude v prodeji v den zápasu od 15h na pokladnách za Západní tribunou (příchod po cyklostezce od ulice Sokolská).

Ačkoliv budou fanoušci Sparty prioritně směřováni do sektoru hostů, může se stát, že jeho kapacita nebude stačit a další hostující příznivci se mohou ve větší míře vyskytovat i v dalších sektorech na Západní tribuně, která bude během zápasu i po něm z bezpečnostních důvodů oddělená od ostatních tribun. Permanentkáři ze Západní tribuny mají jako obvykle možnost vyzvednout si pro tento zápas vstupenky na jinou tribunu.

Parkoviště na cyklostezce za Západní tribunou bude k dispozici až do vyčerpání kapacity. Vřele doporučujeme všem návštěvníkům, aby na zápas dorazili včas a vyhnuli se tak frontám u vchodů, kde vzhledem k rizikovosti zápasu budou muset být prováděny důkladné bezpečnostní prohlídky. První dvě tisícovky diváků si budou moct u hostesek za vchodem vyzvednout tradiční bulletin a mít tak možnost vyhrát zajímavé ceny v poločasové soutěži.


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Auto Koutek Geoprint
Mediální partneři
Hattrick Český rozhlas Liberec