FC Slovan Liberec | Vybav svůj tým na novou sezónu!
Menu Další Zavřít Zavřít
14.08.2019

Vybav svůj tým na novou sezónu!

TOP4FOOTBALL
Ligová sezóna 2019/20 už je v plném proudu a pomalu začínají i nižší soutěže, jejichž týmy polykají tréninkové dávky a ladí detaily před začátkem nové sezóny. Řeší se však i další záležitosti. V jakých dresech vyběhne tvůj tým do zápasu, s jakým míčem budete napínat sítě v domácích zápasech, a co tréninkové nebo vycházkové soupravy? Ať už tvůj tým potřebuje cokoliv, u TOP4FOOTBALL si vybereš ze široké nabídky.

TOP4FOOTBALL je už od roku 2011 oficiálním dodavatelem FC Slovan Liberec. Zápasové dresy však nejsou to jediné, starají se nám také o vše ostatní, ať už je to tréninkové vybavení, míče nebo třeba vycházkové oblečení. A podobným způsobem hýčkají i stovky dalších klubů po celé republice, individuálně poskytují týmům přesně to, co potřebují a nezáleží, jestli hrají třetí ligu, kraj, nebo okresní přebor.

Každý fotbalista se chce ve svém dresu cítit a vypadat dobře. V nabídce TOP4FOOTBALL najdeš širokou škálu kvalitních zápasových dresů, kraťas a štulpen od renomovaných značek. Vybírej podle klubových barev, podle značky, podle designu… je to zcela na tobě!

Vše ti samozřejmě potisknou dle libosti, kromě čísel umí na dresy dostat i logo klubu, jmenovku nebo dokonce sponzory. Další nezbytností pro zápas, ale i pro trénink jsou fotbalové míče. Pokud chceš s týmem vypadat skvěle při výjezdech na venkovní zápasy, tak není nic jednoduššího, než si u nich objednat některou z mnoha vycházkových souprav.

V předsezónní přípravě tráví týmy většinu času tvrdou prací na tréninkových hřištích, a především nabírání fyzické kondice v horkých letních měsících patří k těm nejméně oblíbeným součástem života fotbalisty. Jednou z cest, jak si jej lze zpříjemnit, je kvalitní a funkční tréninkové oblečení. I tréninkové soupravy si u nich můžeš vybírat ze široké nabídky, ve které si každý najde to svoje. Další z cest, jak ti mohou pomoci k lepšímu tréninkovému procesu, jsou tréninkové pomůcky. Placky, kužely, rozlišováky, koordinační žebříky, překážky, prostě všechno, na co si jen vzpomeneš.

TOP4SPORT

Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Truhlářstv Hajlek Staco Liberec
Mediální partneři
Rádio Impuls Hattrick