FC Slovan Liberec | Využijte možnosti nového e-shopu: výdejní místo na recepci i rychlý rozvoz po Liberci
Menu Další Zavřít Zavřít
24.10.2020

Využijte možnosti nového e-shopu: výdejní místo na recepci i rychlý rozvoz po Liberci

marketing
Kamenný fanshop na stadionu musel v tomto týdnu kvůli vládním opatřením opět zavřít, nicméně provoz e-shopu byl nepřerušen. Před nedávnem jsme pro vás navíc spustili nový e-shop, který by vám měl nákup usnadnit, například i díky konfigurátoru, v němž si můžete zvolit vlastní potisk na dres. Kromě dalších novinek nabízíme i oficiální kolekci UEFA Europa League.

I přes uzavření kamenného Fanshopu na stadionu U Nisy se ke klubovým suvenýrům můžete dostat snadno a rychle. Kromě zasílání prostřednictvím společnosti DPD po celé ČR i do ostatních evropských zemí, máme i za současných okolností pro fanoušky přímo z Liberce dvě možnosti:

Při platbě předem (ideálně platební kartou) můžete zboží bez dalšího doplatku vyzvedávat na recepci stadionu U Nisy, která je otevřená celodenně.

Druhou možností je využití služeb místního partnerského kurýra. Cena přepravy po Liberci je 50 Kč. Zboží objednáte standardně v našem e-shopu a zaplatíte kartou už při objednání, pouze u způsobu dopravy vyberete možnost „Kurýr po Liberci: JÍDLO NA KLIK“.

Zboží objednané v pracovní den do 11h by mělo být doručeno ještě v ten samý den v odpoledních nebo večerních hodinách (budete-li doma), nejpozději pak druhý den dopoledne. Objednávky učiněné mimo pracovní dny budou expedované v první pracovní den po objednání.

Kromě dalších novinek pro vás máme už i oficiální kolekci UEFA Europa League. První část zboží od licencovaného dodavatele už dorazila do Liberce a zbytek čekáme v příštím týdnu!

Pánové a dámy! Po včerejší výhře třeba někdo z vás bude mít chuť si pořídit nějaký kousek ze zbrusu nové oficiální kolekce UEFA Europa League. Navštivte náš e-shop: https://bit.ly/3olNDyP

Zveřejnil(a) FC Slovan Liberec dne Pátek 23. října 2020


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Avej Vending Pepsi
Mediální partneři
eFotbal Rengl