FC Slovan Liberec | Začíná ČFL! Béčko čekají na úvod Velvary
Menu Další Zavřít Zavřít
08.08.2019

Začíná ČFL! Béčko čekají na úvod Velvary

Redakce
Liberec - B-tým už v sobotu 10. srpna vstoupí do České fotbalové ligy zápasem s Velvary. Mužstvo vedené trenéry Petrem Myslivcem s Petrem Papouškem nastoupí proti soupeři, s nímž se doposud nesetkalo, v sobotu od 17 hodin.

Nová liga, nová očekávání

Ještě v minulé sezoně brázdil tým trávníky pod záštitou Juniorské ligy, teď okusí ČFL. Kromě soupeřů (B-týmů ligových celků), s nimiž se Slovan setkával už vloni, nastoupí i proti několika doposud "neznámým" soupeřům.

Rozpis zápasů B-týmu

„Začínáme proti Velvarům. Každopádně s týmy, které jsou nové, jsme snad ještě my z trenérského týmu nikdy nehráli. Jsme zvědaví, jak budou jejich kádry a stadiony vypadat. Následně nás čekají Zbuzany a pak řada zápasů s B-týmy, které známe z Juniorské ligy. Jak už jsem říkal, ostatní týmy jsou pro nás velká neznámá. Je těžké něco předpokládat, bude pro nás zajímavé, dozvědět se po tolika letech, jak bude soutěž vypadat," komentoval ČFL trenér Petr Myslivec.

Příprava kvalitní. Slovan ozkoušel herní systémy i sestavu

Příprava se našemu mužstvu povedla. Po úvodní hrozivé prohře s Jabloncem poměrem 1:5, modrobílí ovládli tři následující zápasy s Teplicemi, Bischofswerdou a Neugersdorfem. Na závěr vyrovnávací brankou Prokše ze závěru zápasu remizovali se silnou Spartou 3:3.

Soupiska B-týmu

První utkání ČFL je v plánu už tuto sobotu. Slovan pojede na trávník Velvar, který by měl hostit atraktivní duel od 17 hodin.

Rozpis přípravných zápasů

13. 7. Slovan B - Jablonec B 1:5 (1:4)
17. 7. Teplice B - Slovan B 3:4 (0:3)
20. 7. Slovan B - Bischofswerda 3:2 (1:1)
27. 7. Neugersdorf - Slovan B 1:4 (0:2)
3. 8. Sparta B - Slovan B 3:3 (1:1)


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Niosport Libea
Mediální partneři
Rengl rtm plus