FC Slovan Liberec | Reportáž ze zápasu: FCSL - Hradec Králové 1:0
Menu Další Zavřít Zavřít
14.10.2018

Zasloužené body žen

Redakce

Na výborném pažitu ve Frýdlantu, odehrály naše ženy další domácí ligový zápas, tentokrát s posledním FC Hradec Králové. V prvním poločasu byly naše hráčky jasně lepší. V sedmé minutě už to mohlo být dva nula, ale když trefily dvakrát břevno a ani další tutovky neprotlačily do sítě hostí, bylo o půli 0:0, když velkou šancí hostí vyběhnutím zneškodnila Horáčková. Do druhé půle nastoupily naše hráčky znatelně nervoznější, velká snaha o docílení gólu jimspíš svazovala nohy, až po hodině hry se konečně trefila Lišková. Hostující hráčky zkoušely vyrovnat, ale naši branku už vážně neohrozily.

7.kolo, sobota 13.10.2018, 14:00, Frýdlant v Čechách - tráva
FC Slovan Liberec FC Slovan Liberec
1:0
(0 : 0)
FC Hradec KrálovéFC Hradec Králové
FC Slovan Liberec: Horáčková - Dlouhá, Necidová, Němečková, Tůmová - Černá(63.Čiperová), Šušolová, Kovaľová, Chapská(89.Folprechtová) - Hrtánková (88. Lacková), Lišková

gól : 61. Lišková

ŽK : Němečková a Lišková (obě Slovan)
Diváci: 100


Ohlasy trenérů

trenér Slovanu Josef Lexa : Dulezite utkani pro nas z neprijemnym souperem,kdy nam s nim mocnedari jsme zvladli zejmena bodove.Prvni polocas byl z nasi strany kvalitnejsi a mihli jsme se uklidnit,kdyby jsme promenili i ty nejvylozenejsi sance.A bylo jich dost.Bohuzel jsme je nepromenili a pote se souper dostal ke svym dvema sancim,ktere jsme zdarne vyresili.I pres to je skoda,ze jsme v polocase v klidu mohli vest minimalne o dve branky.Druhy polocas uz byl spise bervozni a bojovny.My jsme nastesti promenili jednu sanci a to jsme do konce udrzeli.Souper uz zlobil jen ze standartnich situaci,ktere jsme nekdy na sebe zbytecne vytvareli.Jsme radi,ze jsme dovedli utkani do vitezneho konce. Za to dekuji vsem.


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Zámečnictví Prošek Aura Medical
Mediální partneři
rtm plus Beat radio