FC Slovan Liberec | Reportáž ze zápasu: Třebestovice - Slovan B 0:2
Menu Další Zavřít Zavřít

6.kolo, sobota 8.10.2016, 14:00, Třebestovice - tráva
TJ Sokol Třebestovice TJ Sokol Třebestovice
0:2
(0:0)
FC Slovan Liberec BFC Slovan Liberec B
FC Slovan Liberec B: Petráčková - Folprechtová K., Hušková, Horčičková, Banyiová - Stýblová, Filingerová, Košková, Honzíková - Vencová, Lamačová K.
Branky: 60. Vencová, 90. Horčičková
ŽK: 38. Málková - 67. Filingerová
Rozhodčí: Karlík Milan
Diváci: 35

Ohlasy trenérů

Michal Venc (vedoucí týmu FC Slovan Liberec): „V tomto kole jsme zajížděli na hřiště posledního týmu tabulky, který ještě nezískal ani bod a dokonce vůbec nevstřelil gól. Kvůli velké marodce jsme odehráli utkání pouze v jedenácti hráčkách a v bráně musela zaskočit Petráčková, jež hraje normálně v poli. Další velký problém bylo hřiště, které připomínalo spíše pole po sklizni kukuřice. Do utkání jsme vstoupili aktivně, ale domácí zaskakující rozhodčí - laik, na lajně držel celý první poločas praporek nad hlavou a vůbec nám nic nedovolil. Domácí utvořili na vápně obranný blok, při němž odkopávali míč a nebo okopávali naše hráčky. Tímto stylem ubránili remízu v první půli, přičemž ta byla téměř bez šancí.

Do druhé půle jsme vstoupili s ještě větší aktivitou a začali se rodit šance. Po jedné z nich jsme v šedesáté minutě vstřelili gól zásluhou Vencové, která využila přihrávky středem hřiště. Přetlačila domácí stopérku a otevřela skóre utkání. I nadále jsme si vytvářeli šance hlavně po křídelních průnicích Banyiové, nicméně jak Košková, tak dvakrát Honzíková nebyly úspěšné. Druhý gól jsme vstřelili až v 90. minutě, kdy po centru na přední tyč od rohového praporku dorazila míč do branky Horčičková. Jsem rád za 3 body a za to, že jsme domácím nedovolili za celý zápas vstřelit ani jednou na branku."


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
FotbalPark Liberec Masea
Mediální partneři
Náš region eFotbal