FC Slovan Liberec | Reportáž ze zápasu: Dobré Pole - Slovan B 0:2
Menu Další Zavřít Zavřít

8.kolo, neděle 23.10.2016, 14:00, Dobré Pole
TJ Sokol Dobré Pole TJ Sokol Dobré Pole
0:2
(0:0)
FC Slovan Liberec BFC Slovan Liberec B
FC Slovan Liberec B: Salacká - Hančová, Jeřábková, Hušková, Folprechtová K. - Banyiová, Lamačová (K), Ubiasová, Černá - Petráčková, Vencová
Střídání: Stýblová, Chytrá, Housková, Horčičková
Branky: 61., 89. Lamačová
Rozhodčí: Vala Luboš
Diváci: 45

Ohlasy trenérů

Michal Venc (FC Slovan Liberec): V rámci osmého kola jsme zavítali na hřiště Sokolu Dobré Pole, kde na nás čekal velmi houževnatý a bojovný celek domácích hráček. Od začátku utkání jsme měli převahu se spoustou šancí, které jsme stejně jako v předchozích duelech neproměnili a když ani domácí tým nevyužil svoji jedinou příležitost z rychlého brejku, přičemž nás zachránila Salacká, šlo se do kabin za stavu 0:0.

Do druhé půle jsme nastoupili s odhodláním zápas zlomit na naší stranu a vyhrát, ale opět jsme nedokázali proměnit tutové šance. Až se na to nemohla dívat Lamačová a během 61. minuty střelou ze dvaceti metrů vymetla šibenici. Jenomže místo abychom výsledek ještě pojistili další brankou, jsme polevili a domácí zahrozili ze tří brejků. Ty pochytala výborná Salacká. Definitivní rozhodnutí tak přišlo až v 89. minutě, kdy Jeřábková utekla po lajně a přihrávkou pod sebe na velké vápno vybídla Lamačovou ke střele. Nemýlila se, míč skončil přesně u pravé tyče.

Kdybychom po úvodních deseti minutách zápasu vedli 3:0, tak by se nikdo nemohl divit, nicméně neproměňováním šancí jsme vydřeli zasloužené vítězství až v druhé půli. Příští týden v neděli zajíždíme na hřiště Dukly Praha "B" která zatím vede tabulku naší divize.


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Gasservis Vinotéka U Kryšota
Mediální partneři
eFotbal Beat radio