FC Slovan Liberec | Reportáž ze zápasu: Dukla Praha - Slovan B 2:0
Menu Další Zavřít Zavřít

9.kolo, neděle 30.10.2016, 14:00, Praha, Cholupice - tráva
FK Dukla Praha FK Dukla Praha "B"
2:0
(2:0)
FC Slovan Liberec BFC Slovan Liberec B
FC Slovan Liberec B: Salacká - Prokopová, Horčičková, Jeřábková, Košková - Lamačová (K), Houšková, Ubiasová, Chlupová - Vencová, Filingerová
Střídání: Stýblová, Folprechtová K., Banyiová, Honzíková
Branky: 12. Pavlíková, 43. Pýchová
Rozhodčí: Faltys Pavel - Pásek, Filinger
Diváci: 20

Ohlasy trenérů

Michal Venc (FC Slovan Liberec): „ Během utkání na hřišti vedoucího týmu tabulky nám vůbec nevyšel první poločas, kdy nás domácí od začátku jasně přehrávali a dokonce nás nepustili ani na jejich polovinu. První gól soupeře padl ve 12. minutě, když náhodná rána skončila přesně pod břevnem, domácí se zaslouženě radovali z vedení. Navíc dále hrozili z útočných akcí, které buď pochytala Salacká, nebo se pokusy nevešly mezi tři tyče. Nakonec jsme si i my dokázali vypracovat tutovou šanci. Ta přišla ve 40. minutě, nicméně Horčičková selhala v zakončení sama před gólmankou. Poté se potvrdilo pravidlo nedáš - dostaněš, když naše obrana nechala propadnout míč a domácí útočnice ve 43. minutě vstřelila podél Salacké branku na 2:0.

Do druhé půle jsme šli s přáním domácí trochu potrápit a to se nám povedlo, protože jsme začali hrát z kopce ještě většího než mají v Rynolticích (usmívá se). Domácí jsme zatlačili na jejich nakloněnou rovinu a v 55. minutě po zahrávaném rohu opět Horčičkovou vychytala výborná brankářka domácích, která tak zlikvidovala i naši druhou velkou příležitost. Situace byla zlomovým bodem utkání, od té doby se hra až do konce duelu odehrávala bez větších šancí na obou stranách. Domácí tak díky prvnímu poločasu vyhráli zaslouženě. V sobotu nás čeká poslední zápas podzimu, budeme hostit tým Čechie Tuklaty. Přímý souboj o čtvrté místo započne v 14:00 v Krásné Studánce."


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
AAA Auto ZOO Liberec
Mediální partneři
Rengl Rádio Impuls