FC Slovan Liberec | Reportáž ze zápasu: Jablonec B - FCSL 0:3
Menu Další Zavřít Zavřít
28.08.2017

U18 - ČDD, 3.kolo: FK Jablonec B vs. FC Slovan Liberec B 0:3 (0:1)

Helena Bláhová
Sobota 26.8.2017 Stadion Zásada

Zasloužená výhra nad Jabloncem.

3.kolo, sobota 26.8.2017, Zásada
FK Jablonec B FK Jablonec B
0:3
(0:1)
FC Slovan LiberecFC Slovan Liberec
FC Slovan Liberec: Dlask - Šorsák, Všechovský (11´ Janouš), Venc, Khun - Krpata, Bergmann, Lábek - Kleiner (60´ Kaiser), Syrovátka (72´ Valenta), Havel
Branky: 44´ Šorsák (z penalty), 73´ Lábek, 90´ Krpata, Rozhodčí: Tryzna - Pánek, Maňák
Diváci: 50

Reportáž

1.poločas: V úvodu jsme přežili prvních deset minut tlak domácích. Potom přišlo zranění v souboji o míč našeho hráče Všechovského, a to naše mužstvo "nakoplo". Převzali jsme otěže a vypracovali si několik brankových příležitostí. Bohužel ale jejich finální řešení nebylo kvalitní a dotažené do brankového efektu. Po jednom z našich zachycení rozehrávky domácích následoval faul na dnes aktivního Bergmanna a Šorsák proměnil nařízený pokutový kop.

2.poločas: Po změně stran jsme byli stále aktivní na míči a pokračovali v zahazování brankových příležitostí. Uklidnění přišlo v 73. minutě, kdy branku proměnil ze střední vzdálenosti Lábek. Utkání jsme museli dohrávat oslabeni o jednoho hráče, když musel odstoupit pro drobné zdravotní komplikace Havel. Ale vzhledem k tomu, že kluci plnili, co se v kabině před utkáním řeklo, další chybu v rozehrávce potrestal krásným gólem v 90. minutě Krpata.

Ohlasy trenérů

Trenér Zachariáš: "Dnes musím hráče pochválit za organizaci ve hře, byli jsme všude dřív, byli jsme důraznější. Škoda jen neproměněných šancí. Mrzí mě i zranění Všechovského na začátku utkání."

Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Naše pekárna Geoprint
Mediální partneři
eFotbal Radio Blaník Liberec