FC Slovan Liberec | Reportáž ze zápasu: FCSL - Litvínov 4:2
Menu Další Zavřít Zavřít
17.09.2018

U18 - ČDD, 6.kolo: FC Slovan Liberec vs. FŠ Litvínov 4:2 (2:1)

Helena Bláhová
Sobota 15.9.2018 Stadion MS - hlavní

Zasloužená výhra proti houževnatému celku Litvínova.

6.kolo, sobota 15.9.2018, 10:00, MS hlavní
FC Slovan Liberec FC Slovan Liberec
4:2
(2:1)
FK LitvínovFK Litvínov
FC Slovan Liberec: Hasalík - Kavan M., Jelínek, Šorsák, Halgaš - Černický (58´ Horčička), Kavan Š. - Drobný (46´ Krpata), Pokorný (31´ Šíma), Elbel (58´ Janouš) - Špinka (46´ Müller)
Branky: 13´ Drobný, 23´ Halgaš, 67´ Krpata, 84´ Halgaš, ŽK: 65´ Jelínek, Rozhodčí: Pekař - Řezníček, Sukhan
Diváci: 50

Reportáž

1.poločas: Soupeř nás hned v úvodu při našem tlaku překvapil rychlým protiútokem a kanonýr hostí Kocúr překonal parádní technickou střelou Hasalíka (0:1).

Nám se do poločasu podařilo otočit vývoj utkání na svoji stranu po brankách Drobného a Halgaše. Snažili jsme se překonat dobře organizovanou obranu soupeře, ale dnes hlavně v úvodu jsme dlouho drželi míč a brzdila nás zbrklost v rozehrávce. Někteří naši hráči se jen těžko vyrovnávali s důraznou hrou soupeře v osobních soubojích, které Litvínov v několika případech dohrával na hranici pravidel, kdy po jednom takovém souboji musel odstoupit zraněný Pokorný.

Naše hra postrádala rychlou práci s míčem, někteří hráči ho drželi dlouho na svých kopačkách, chyběla i přesnost před pokutovým územím soupeře a klid v zakončení - opět několik vyložených brankových příležitostí. Hosté hráli vyloženě na rychlé protiútoky.

2.poločas: Naše hra se zvedla, přidali jsme na rychlosti v přechodu do útočné fáze a vytvořili trvale tlak na branku hostí. Bohužel nás opět zrazovala koncovka ve vyložených šancích. Přesto jsme přidali třetí branku a měli utkání pod kontrolou. Soupeři se podařilo snížit po naší chybě, když se jim podařilo zachytit naší rozehrávku na vlastní polovině a po rychlé přihrávce za obranu snížit na 3:2 z pohledu domácích. Halgaš druhou brankou tohoto utkání definitivně v 84. minutě potvrdil 3 domácí body.


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Naše pekárna La Piazza
Mediální partneři
Český rozhlas Liberec Hattrick