FC Slovan Liberec | Reportáž ze zápasu: FCSL - Jablonec 5:2
Menu Další Zavřít Zavřít
27.09.2018

U18 - ČDD, 8.kolo: FC Slovan Liberec vs. FK Jablonec 5:2 (3:0)

Helena Bláhová
Středa 26.9.2018 Stadion MS - af

V podještědském derby jsme získali 3 body.

8.kolo, středa 26.9.2018, 14:15, MS - af
FC Slovan Liberec FC Slovan Liberec
5:2
(3:0)
FK JablonecFK Jablonec
FC Slovan Liberec: Čamrda - Drobný, Šorsák, Provazník, Halgaš - Kavan Š. (57´ Lochman), Žižka - Špinka (63´ Pajkrt), Pokorný (74´Müller), Bergmann - Šíma
Branky: 2´ Žižka, 4´ Špinka, 33´ Halgaš, 64´ Bergmann, 76´ Müller, Rozhodčí: Hanousek - Řezníček, Smoleňák
Diváci: 30

Reportáž

1.poločas: Lepší vstup do utkání jsme si nemohli přát. Hned od začátku jsme vysoko presovali a soupeře donutili ke dvěma chybám a již ve 4. minutě jsme vedli 2:0. Měli jsme navrch, navázali jsme na týmový výkon z předešlého utkání a vytvořili si spoustu standardních situací. Z jedné z nich jsme zvýšili na 3:0.

2.poločas: Do druhé půli vstoupili aktivněji hosté se snahou o korekci výsledku a to se jim povedlo po nedorozumění ve středu hřiště - soupeř snížil (3:1). Za deset minut poté přímo z rohového kopu zvýšil na 4:1 Bergmann a utkání se již dohrávalo. Na 5:1 upravil Müller po lobu Žižky, kterému zabránila ke skórování tyč. Hosté pouze korigovali z přímého kopu v závěru utkání na konečných 5:2.

Ohlasy trenérů

Trenér Zachariáš "Musím mužstvo pochválit za aktivitu a vstup do utkání. Jablonec byl důrazný a snažil se, ale dnes na kluky prostě neměl. Těší mě týmovost a soudržnost mužstva, dneska to kluci odmakali, mrzí mě jen inkasované branky po zbytečných individuálních chybách. Musíme si na to dávat pozor."

Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Avej Vending Vavruška Hanke
Mediální partneři
rtm plus Náš region