FC Slovan Liberec | Reportáž ze zápasu: Varnsdorf - FCSL 1:9
Menu Další Zavřít Zavřít
02.04.2019

U18 - ČDD, 19.kolo: FK Varnsdorf vs. FC Slovan Liberec 1:9 (1:5)

Helena Bláhová
Sobota 30.3.2019 Stadion Varnsdorf (UMT)

Jednoznačná záležitost nad celkem Varnsdorfu.

19.kolo, sobota 30.3.2019, 10:00, Varnsdorf UMT
FK Varnsdorf FK Varnsdorf
1:9
(1:5)
FC Slovan LiberecFC Slovan Liberec
FC Slovan Liberec: Čamrda - Kavan M. (46´ Winkler), Provazník, Jelínek, Bulejko - Polyák (68´ Čáp), Kavan Š. - Špinka, Pokorný (74´ Drobný), Bína (74´ Elbel) - Lochman
Branky: 25´ Křivohlavý - 18´ Polyák, 22´ Lochman, 33´ Bulejko, 35´ Lochman, 39´ Provazník (z penalty), 50´ Lochman, 64´ Bulejko, 72´ Čáp, 74´ Lochman, ŽK: 34´ Jelínek, Rozhodčí: Plzák - Špička, Hrneček
Diváci: 40

Reportáž

1.poločas: Do utkání jsme vstoupili aktivně se snahou rychle utkání rozhodnout. Bohužel jsme opět promarnili svou nedůsledností a nemohoucností několik 100% příležitostí (Pokorný, Polyák, Lochman, Špinka). První branku jsme proměnili až v 18. minutě po kombinaci středem, další přidal po čtyřech minutách Lochman. Přestali jsme hrát aktivně, docházelo k hodně ztrátám ve středu hřiště, naše hra byla neuspořádaná, bez organizace a nedařil se nám přechod do útočné fáze. Slabou desetiminutovku korunovala branka domácích po našem zaváhání a slabém až naivním chování v našem pokutovém území, kdy si domácí korejský útočník pohrál s trojicí našich bránících hráčů a předložil přihrávkou spoluhráči míč, který skončil v naší síti (1:2). Od 30.minuty jsme opět zabrali a rozhodli do poločasu utkání. kdy jsme přidali další góly. Bulejko krásně trefil šibenici, pak zvýšil Lochman (1:4) a poločas uzavřel Provazník z pokutového kopu po faulu na Pokorného.

2.poločas: Byl už jednoznačnou záležitostí a skóre postupně narůstalo v náš prospěch. Vytvořili jsme si i další 100% příležitosti, ale skóre se zastavilo na konečných devíti vstřelených brankách v domácí síti. Dnes zaměstnával domácí obranu především Lochman, který je autorem čtyř branek, ale další tři mohl klidně přidat.

Ohlasy trenérů

Trenér Zachariáš: "I když skóre je jednoznačné, viděl jsme v naší hře hodně individuálních nedostatků. Bohužel nás domácí moc neprověřili a do sancí jsme domácí útočníky pouštěli po našich ztrátách nebo nedůsledností a nepřesností. Skóre mohlo být daleko výraznější, ale stále nás trápí zahazování 100% příležitostí, a to i po pěkných akcích, finále nám vázne...."

Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
SMC Vavruška Hanke
Mediální partneři
Hitrádio Contact Liberecká drbna