FC Slovan Liberec | Reportáž ze zápasu: Litvínov - FCSL 0:2
Menu Další Zavřít Zavřít
15.04.2019

U18 - ČDD, 21.kolo: FŠ Litvínov vs. FC Slovan Liberec 0:2 (0:1)

Hellena Bláhová
Sobota 13.4.2019 Stadion Lomská

Výsledkově jsme utkání zvládli, herně stále tápeme.

21.kolo, sobota 13.4.2019, 10:15, Lomská
FK Litvínov FK Litvínov
0:2
(0:1)
FC Slovan LiberecFC Slovan Liberec
FC Slovan Liberec: Čamrda - Kavan M. (66´ Winkler), Pokorný, Jelínek, Bulejko - Bergmann, Kavan Š. (71´ Šorsák) - Drobný (61´ Vyčítal), Špinka, Elbel - Lochman
Branky: 8´ Špinka, 78´ Lochman, Rozhodčí: Nedvěd - Hanzlík, Dočekal
Diváci: 50

Reportáž

V dnešním utkání jsme narazili na soupeře, kterého jsme v loňském soutěžním ročníku nebyli schopni v řádné hrací době přehrát a obě utkání skončila smírně 2:2. Domácí se opět prezentovali důraznou hrou se snahou o rychlý přechod do útoku. Bohužel ani jim se dnes nedařila hra a utkání spadlo do podprůměru. Naše obranná čtyřka dnes odvedla dobrou práci a domácí útočníky do ničeho nepustila. Horší to od nás bylo směrem dopředu. Aktivní byl Bergmann, ale nikdo z dalších ofenzivních hráčů se nepřidal. Pomalá hra na míči, hodně ztrát od křídelních hráčů, špatné řešení přechodu do útočné fáze, malé využití křídelních prostor a nevýrazný výkon útočníků, kteří se málo nabízeli. Od 54. minuty hráli domácí bez vyloučeného útočníka Kocúra a naše mužstvo se nadále trápilo. Dnes se nám nedařily ani standardní situace, kterých jsme měli k dispozici hodně, ale slaboučký důraz v pokutovém území stále držel naděje domácích na dobrý výsledek. Až s příchodem hráčů z lavičky se naše hra mírně zlepšila a po kombinaci na pravé straně a milimetrovým centrem od Winklera, Lochman v 78. minutě rozhodl o našem vítězství.

Ohlasy trenérů

Trenér Zachariáš: "Dnes jsme pokračovali v nevýrazném výkonu směrem dopředu. Je to hodně nervózní od některých hráčů, kteří potom řeší situace složitě a naivně. Hodně ztrácíme zbytečně míče a stojí nás to pak hodně sil. Dnes jsme měli být určitě více dominantní, soupeř nebyl ve své kůži a určitě mělo být skóre vyšší. Pochválím dnes určitě obranu za dobrou organizaci a aktivního Bergmanna + střídající hráče, kteří naskočili do utkání."

Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
FCC Vogel
Mediální partneři
Rádio Impuls Český rozhlas Liberec