FC Slovan Liberec | Reportáž ze zápasu: FCSL - Bohemians 1905 3:0
Menu Další Zavřít Zavřít
20.04.2019

Juniorka znovu vítězná! Porazila Bohemians jasně 3:0

Redakce
Liberec - Juniorka dokázala navázat na předchozí vítězství s Baníkem a porazila Bohemians jednoznačně 3:0. Trefili se Pázler, Dvořák a Gembický. Slovan se díky třem bodům probojoval na průběžnou druhou příčku za bezchybnou olomouckou Sigmu.
N4, sobota 20.4.2019, 11:00
FC Slovan Liberec FC Slovan Liberec
3:0
(2:0)
Bohemians Praha 1905Bohemians Praha 1905
FC Slovan Liberec: Knobloch - Kazda (75. Lábek), Köstl, Dvořák, Šulc - Lehoczki (50. Michal), Micovčák, Nešický (60. Baláž) - Yu (70. Petr), Pázler (60. Vrabec), Gembický.
Bohemians Praha 1905: Kouba – Farkaš, Václavík (K), Bederka, Rizvanov (34. Vala), Le Tuan (79. Vala), Lelitro, Nátr, Marhoon (46. Jirsa), Mc Kendry (46. Ogiomade), Ugwu
Branky: 19. Pázler, 29. Dvořák, 70. Gembický. Rozhodčí: Matějček – Novák, Váňa. Diváci: 60.

Reportáž

Utkání začalo pro Slovan nejlépe, jak mohlo. Po několika náznacích a nepřesných střelách se prosadil Jan Pázler. Útočník Slovanu vypálil zpoza šestnáctky a Kouba se natahoval marně. Naše mužstvo vedlo a pokračovalo v ofenzivní hře.

Ta vyústila v druhou branku duelu. Na centr z pravé strany si naskočil Miroslav Dvořák a přesnou hlavičkou poslal míč přesně k tyči branky. V závěru poločasu se musel brankář Bohemians ještě pořádně ohánět, ale všechny pokusy domácích zneškodnil. Dvě minuty před pauzou se vytáhl i Knobloch, který si poradil se střelou z hranice pokutového území.

Po sérii střídání na obou stranách kontrolovalo hru naše mužstvo. A přišla odměna. Střelu v 69. minutě ještě stihla obrana hostí zblokovat, ale výstavní rána Dominika Gembického o několik vteřin později už zapadla přesně mezi tři tyče.

Oba celky měly na samotném konci duelu možnost udeřit, nicméně skóre se již neměnilo. Slovan porazil Bohemians 3:0 a má na svém kontě po čtyřech kolech nadstavbové části devět bodů. Jediným bezchybným týmem zůstala olomoucká Sigma, která zároveň vévodí tabulce.

Fotogalerie


  Zobrazit kompletní fotogalerii

Ohlasy trenérů

Petr Papoušek (FC Slovan Liberec): „V prvním poločase jsme měli dost možností i šancí na to, aby byl poločasový výsledek ještě vyšší než 2:0. Soupeř zahrozil dvakrát: jednou trefil tyč a podruhé nás podržel gólman. Ze začátku druhé půle jsme měli převahu, nicméně nevytvořili jsme si vážnější šance. Pak se hezky trefil Gembický a z dalších možností jsme gól už nedali.


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Železářství Letná Libea
Mediální partneři
Náš region Radio Blaník Liberec