FC Slovan Liberec | Reportáž ze zápasu: FCSL - Varnsdorf 0:0
Menu Další Zavřít Zavřít
11.10.2019

Slovan odehrál přípravný zápas s Varnsdorfem, Knobloch dokázal chytit penaltu, utkání skončilo 0:0

Šimon Knopp
Liberec/Raspenava - Během reprezentační přestávky svěřenci trenéra Hoftycha odehráli přípravné utkání proti druholigovému Varnsdorfu. V sestavě se protočilo hned několik fotbalistů, ovšem branka dnes k vidění nebyla. Varnsdorf měl v závěru možnost vstřelit gól z pokutového kopu, ovšem ten skvěle vystihl Knobloch, který nepřipustil změnu skóre. Slovan své šance také nevyužil a zápas skončil nerozhodně 0:0.
Raspenava, pátek 11.10.2019, 11:00
FC Slovan Liberec FC Slovan Liberec
0:0
(0:0)
FK VarnsdorfFK Varnsdorf
FC Slovan Liberec: Knobloch (34) - Mikula (3) (46. Koscelník), Kačaraba (30), Karafiát (4) (46. Dvořák), Hybš (11) (61. Gembický) - Breite (2) (46. Černický), Beran (22) (46. Nešický) - Pešek (10) (61. Yu), Baluta (14) (61. Musa), Potočný (13) (46. Malinský) - Kuchta (7)

Náhradníci: Vliegen (21) - Koscelník (18), Dvořák (37), Gembický (9), Yu (16), Černický (19), Nešický (27), Malinský (6), Musa (20)

FK Varnsdorf: Vaňák (28) - Richter (3), Finěk (21), Novák (6), Bláha (8), Schön (12), Kazda (14), Šimon (17), Kubista (18), Ngimbi (22)

Náhradníci: Samoel (1) - Ondráček (2), Houser (4), Heppner (5), Kim (7), Lehoczki (9), Breda (11), Barac (15), Rudnytskyy (19), Kocourek (20)

Neproměněná penalta: 89. Breda (VDF), Knobloch zneškodnil

Reportáž

Slovan do utkání vstoupil velmi aktivně a již v 1. minutě si vytvořil dvě velké příležitosti, nejprve z otočky ve vápně pálil Pešek a následně po rohu se do míče opřel Breite, jeho pokus skončil těsně mimo tři tyče. Varnsdorf poprvé zahrozil v 7. minutě, balón si převzal jeden z útočících hráčů, ale z dobré pozici branku netrefil. V devatenácté minutě se dobře uvolnil Baluta a hledal přihrávkou Kuchtu, který by uklízel do prázdné brány, obrana Varnsdorfu nakonec stihla střelu zablokovat.

Ve 32. minutě šel Liberec do přečíslení tři na jednoho, ovšem Kuchta si příliš předkopl míč a ze slibné příležitosti se hráčům brankáře ohrozit nepodařilo. Těsně před koncem poločasu se před Vaňákem zjevil samotný Mikula, ale zamotal se mu míč mezi nohama a nedokázal vystřelit. V první půli měl více ze hry Slovan, avšak chyběla finální fáze. Varnsdorf v dobrých šancích zase nepřesně zakončoval a stav byl tedy 0:0.

Úvod druhého poločasu vypadal slibně, protože z otočky střílel ve vápně Kuchta, Vaňák předvedl skvělý zákrok a jeho pokus zneškodnil. Poté přišlo několik střídání a na kombinaci bylo znát, že hráči nemají spolu příliš odehráno. V 79. minutě vybojoval faul na hranici vápna Kuchta, standardní situace se ujal Nešický, střelu na stranu gólmana dokázal Vaňák vyrazit. V 89. minutě fauloval ve vápně Kačaraba a Varnsdorf kopal penaltu. Míč si na puntík postavil Breda, ovšem pokus doprostřed branky Knobloch dokázal nohama vyrazit. V tomto utkání tedy ani jeden z týmů nevstřelil branku a konečný výsledek byl 0:0.

Záznam zápasu:

Fotogalerie


  Zobrazit kompletní fotogalerii

Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
DPMLJ Kitl
Mediální partneři
Rengl Beat radio