FC Slovan Liberec | Nové domácí dresy Nike od 11TEAMSPORTS spojují minulost se současností
Menu Další Zavřít Zavřít
25.07.2022

Nové domácí dresy Nike od 11TEAMSPORTS spojují minulost se současností

marketing
Liberec – Ve spolupráci s naším oficiálním dodavatelem sportovního vybavení, společností 11TEAMSPORTS, jsme připravili nové domácí dresy Nike pro nadcházející sezonu. Tradiční modrá barva je na nich doplněna o bílé detaily a motiv připomínající tři historické milníky. Na přední straně jsou loga generálního partnera, společnosti Preciosa, a nového prémiového partnera, společnosti Tipsport.

Pozorný divák si na nových dresech všimne nenápadného detailu na dolní části s motivem 30 – 20 – 10 připomínajícím tři historické milníky. Náš tým totiž čeká už 30. prvoligová sezona a letos je to přesně 20 let od prvního titulu a 10 let od třetího titulu. Vše vysvětluje video, v němž nový dres představují jak současní hráči, tak legendy našeho klubu spjaté s jednotlivými érami: Josef Lexa na Městském stadionu, kde jsme odehráli několik sezon v 90. letech. Tomáš Janů v Ďolíčku, kde jsme získali titul v roce 2002. Theo Gebre Selassie a Michael Rabušic jsou jediní dva hráči ze současného kádru, kteří byli u toho, když jsme v roce 2012 v přímém souboji s Viktorií Plzeň získali na stadionu U Nisy náš třetí titul.

„Nové dresy jsme měli díky natáčení klipu možnost vyzkoušet jako první. Obzvlášť v aktuálních vedrech je příjemné, jak jsou lehké a prodyšné. Líbí se mi jejich jednoduchý, ale elegantní design a že na nich jsou jen dvě barvy spojené odjakživa se Slovanem, tedy modrá a bílá. Věřím, že se budou líbit i našim fanouškům.,“ říká zkušený útočník Michael Rabušic.

A jak si nezvyklou roli při natáčení videa užil člen Dvorany slávy FC Slovan Liberec Tomáš Janů? „Rád jsem se podílel na vzniku videa představujícího nové dresy. V Ďolíčku jsem dlouho nebyl a hned jsem si vzpomněl na ty úžasné okamžiky, které jsme tam tehdy prožili. Nechce se mi ani věřit, že už je to 20 let. Ten doplňkový motiv 30-20-10 bude současným hráčům připomínat, že hrají za klub, který má slavnou minulost a že nosit dres Slovanu je čest.“

„Se Slovanem Liberec spolupracujeme od mistrovské sezony 2011/2012. Je to naše nejdéle trvající spolupráce, na kterou jsme patřičně pyšní a za společnost 11TEAMSPORTS můžu říct, že jsme rádi za to, že máme klub takého formátu ve svém portfoliu a navíc se značkou Nike,“ vysvětluje Jan Nohel, Pro-clubs lead. „Když jsme přemýšleli, jakým způsobem oznámit letošní dresy, spojitost s číslovkami 30, 20, 10 se přímo nabízela. Finální video mapuje důležité historické milníky Slovanu a skvěle představuje dres na novou sezonu,“ doplňuje Jakub Špetlík, Sponsorship manager.

Nová kolekce dresů využívá nejnovější materiály. Technologie Dri-FIT odvádí pot od kůže na povrch látky, kde se rychle odpaří. Díky tomu zůstávají hráči v suchu a pohodlí. Zadní díl ze síťoviny je lehký a prodyšný. Modrý dres doplňují modré trenýrky, taktéž s bílými doplňky, a bílé stulpny.

Nový dres v originálním provedení si můžete už dnes objednat v našem e-shopu na adrese fanshop.fcslovanliberec.cz. Objednávky jsou možné i k osobnímu odběru, vyčkejte prosím na potvrzení, že je váš dres připraven.

Fotogalerie


  Zobrazit kompletní fotogalerii

Generální partner
Tipsport
Prémiový partner
Preciosa
Hlavní partneři
(mezera)T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Louda auto Pregis
Další partneři
DB Schenker Liberecký kraj
Mediální partneři
Rengl Hattrick
×
Dnes v 10:15
FC Slovan Liberec B
SK Sokol Brozany