FC Slovan Liberec | Ahmad Ghali podepsal se Slovanem novou smlouvu do roku 2027
Menu Další Zavřít Zavřít
27.08.2024

Ahmad Ghali podepsal se Slovanem novou smlouvu do roku 2027

Redakce
Liberec – Krajní univerzál Ahmad Ghali se domluvil s vedením klubu na podpisu nové smlouvy. Ta bude trvat až do roku 2027. Šikovný 24letý rodák z nigerijského města Kano dosud za Slovan odehrál 55 ligových zápasů, v nichž zapsal dva góly a šest asistencí.

Nigerijský talent přišel do Slovanu v lednu 2022, v barvách našeho klubu nastoupil do čtyř různých sezon. Výrazně na sebe upozornil v té minulé, kdy vstřelil dvě ligové branky a na čtyři další trefy přihrál. Celkem nasbíral v 55 zápasech dvě trefy a šest asistencí, další tři starty zapsal v MOL Cupu. Teď podepsal v klubu novou smlouvu do roku 2027.

„Ahmad Ghali se Slovanem prodloužil smlouvu už před rokem, bohužel jen do konce této sezony. Pro nás jde o důležitého hráče a nabídky, které na něj teď v létě přišly, odpovídaly tomu, že již neměl smlouvu nadlouho. Naším cílem je zajistit sportovní stabilitu klubu, ale také mít v hráčích zajímavý obchodní potenciál a finanční hodnotu, proto jsem rád, že se nám podařilo s Ahmadem dohodnout na nové smlouvě," komentoval generální ředitel Jan Nezmar.

Čtyřiadvacetiletý univerzál, jenž přicházel pod Ještěd z Trenčína, obdržel po nešťastném střetu v pátém kole trest na dva měsíce. Vyjádření klubu si můžete přečíst v tomto článku. Ve všech pěti utkáních, do kterých v aktuálním ročníku Ghali naskočil, patřil do základní sestavy. Asistencí se blýskl proti Olomouci.

„Jsem nadšený a vděčný, že jsme se domluvili na nové smlouvě. Chtěl bych poděkovat vedení Slovanu, které mi věří a chce, abych v Liberci pokračoval. Věřím, že spolu ještě dokážeme velké věci," řekl o podpisu kontraktu hráč.

Severočeské prostředí si oblíbil už od začátku angažmá. „Vždy jsem říkal, že Liberec je pro mě už od prvního dne domovem. Znamenalo pro mě hodně, jak mě kluboví manažeři, spoluhráči i fanoušci přijali, díky tomu se tu cítím dobře. Přeji si, aby Slovan uspěl v lize a hrál příští rok evropské poháry. Hned, jak budu moct, odevzdám na hřišti pro tým maximum,“ uzavřel Ghali.


Generální partner
Tipsport
Prémiový partner
Preciosa
Hlavní partneři
(mezera) HET Gambrinus T-Mobile Renomia AUTO KP Plus
Další partneři
Liberecký kraj FCC
Mediální partneři
rtm plus Beat radio