FC Slovan Liberec | B-tým zná rozpis přípravných utkání a také nové složení realizačního týmu
Menu Další Zavřít Zavřít
05.07.2023

B-tým zná rozpis přípravných utkání a také nové složení realizačního týmu

Redakce
Liberec – Béčko Slovanu už zná jízdní řád své přípravy. A také složení nového realizačního týmu. Hlavním trenérem se stává Jakub Harant, jeho asistenty budou Martin Lilling a Vojtěch Hadaščok, trenérem gólmanů zůstává Miroslav Samoel. Jaký je plán letní přípravy a kdy bude generálka na ligu?

B-tým Slovanu vybojoval v minulé sezoně po jednoznačném prvenství ve skupině C Divize postup. Naše mužstvo se tak vrací do třetí nejvyšší soutěže, ČFL, kde bude hrát ve skupině B. Potká se mimo jiné s rezervami Pardubic, Teplic, Hradce Králové, Jablonce a Mladé Boleslavi.

Trenér Josef Petřík se před začátkem nového ročníku přesunul do role asistenta u A-týmu, lavička béčka tak bude mít od nadcházející sezony jiné složení. Hlavním trenérem se stává Jakub Harant, který zároveň pokračuje jako asistent Luboše Kozla. Tým povede nově také Martin Lilling, který přichází z Bohemians, a pokračovat bude hrající kouč Vojtěch Hadaščok, jenž už u týmu působil během minulého ročníku. Trenérem brankářů zůstává Miroslav Samuel a kondiční trenér Jan Kubista.

Realizační tým pro sezonu 2023/24

Hlavní trenér: Jakub Harant
Asistent trenéra: Martin Lilling
Asistent trenéra: Vojtěch Hadaščok
Trenér brankářů: Miroslav Samoel
Kondiční trenér: Jan Kubista
Manažer: Jiří Liška
Vedoucí týmu: Pavel Marek ml.
Fyzioterapeut: Michal Konečný

Béčko odstartuje svoji zápasovou část přípravy 9. července proti rezervě pražské Sparty. Čekat ho budou také utkání s Velvary, Českou Lípou a B-týmem pražské Dukly. Generálka je v plánu 29. července proti Neugersdorfu. Plán přípravy se ovšem může měnit. Rozpis budeme průběžně aktualizovat v této sekci.

Začátek sezony je naplánován na 5. srpna, kdy bude Slovan hostit od 17 hodin Velvary. Ve druhém kole modrobílí vyjedou na půdu Přepeří. Naše mužstvo čeká v nadcházejícím ročníku celkem 30 duelů.

Rozpis přípravných zápasů B-týmu pro sezonu 2023/24

9. červenec (11:00): Sparta B – Slovan Liberec B (Sedmihorky)
12. červenec (14:00): Velvary – Slovan Liberec B
22. července (11:00): Česká Lípa – Slovan Liberec B
26. července (10:00): Slovan Liberec B – Dukla Praha B
29. července: Neugersdorf – Slovan Liberec B

Níže si můžete prohlédnout fotogalerii ze středečního tréninku, při němž přišla silní bouřka, která málem vyplavila šatnu B-týmu.

Fotogalerie


  Zobrazit kompletní fotogalerii

Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Speditrans Naše pekárna
Mediální partneři
rtm plus Náš region