FC Slovan Liberec | Béčko čeká start ostré sezony, v úvodním kole ČFL hostí Velvary
Menu Další Zavřít Zavřít
05.08.2023

Béčko čeká start ostré sezony, v úvodním kole ČFL hostí Velvary

Redakce
Liberec – První zápas, úvodní ostrá prověrka. Béčko v neděli 6. srpna vstoupí po roce v Divizi do třetí nejvyšší soutěže, přivítá na městském stadionu Velvary. Duel začne v 10:15, přijďte naše mužstvo podpořit

Návrat do ČFL i test. Béčko sehrálo v přípravě pět přípravných utkání, nejprve podlehlo rezervě pražské Sparty 1:3, pak dvakrát remizovalo právě s Velvary a Českou Lípou 1:1. Proti béčku pražské Dukly si svěřenci trenéra Jakuba Haranta zastříleli, dvě branky při výhře 5:2 vstřelili Vojtěch Hadaščok a Sebastian Kok.

V generálce pak B-tým smetl Neugersdorf vysoko 7:1, hattrick nasázeli produktivní Hadaščok s Jakubem Hudákem. Teď každopádně přichází první ostrá zápasová prověrka, Slovan přivítá Velvary v neděli od 10:15.

FC Slovan Velvary – Druhé místo i úspěšná příprava

Velvary zažily vynikající minulou sezonu, když skončily na druhém místě za postupující žižkovskou Viktorií. Ve skupině B ČFL uzavřely ročník se 60 body, když zkompletovaly 18 výher, šest remíz, šest porážek se skóre 59:32. Na závěr soutěže navíc zaznamenaly šňůru 10 utkání bez porážky, naposledy je skolil Baník Most - Souš na konci března.

Velvary prokráčely bez prohry také letní přípravou. Nejprve už ve zmiňovaném utkání s béčkem Slovanu remizovaly 1:1, pak přehrály Českou Lípu 2:1 a Kladno 4:3. Pak přišla další remíza s Vltavínem 2:2 a na závěr výhra v generálce 3:1 proti rezervě Bohemians 1905.

Rozhovor s trenérem B-týmu Jakubem Harantem před sezonou

Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Pulsklima Vogel
Mediální partneři
Radio Blaník Liberec Liberecká drbna