FC Slovan Liberec | Béčko dvakrát remizovalo, v neděli přivítá Most-Souš
Menu Další Zavřít Zavřít
14.09.2023

Béčko dvakrát remizovalo, v neděli přivítá Most-Souš

Redakce
Liberec – Návrat na domácí trávník. B-tým přivítá v nedělním dopoledni Baník Most-Souš, který prozatím okupuje čtvrtou příčku ČFL. Přijďte naše mužstvo podpořit, výkop je na Městském stadionu naplánován na 10:15.

Slovan našel v posledních dvou kolech cestu k bodům. Nejprve poprvé v sezoně bodoval na domácí půdě, když remizoval s rezervou Pardubic 1:1, pak stejný výsledek zopakoval také na hřišti Živanic. Dosavadní bilance tak zatím vypadá následovně: jedna výhra, dvě remízy a tři porážky.

Modrobílí zvládli z těžkého losu na startu soutěže vydolovat celkem pět bodů, které jim zatím ve skupině ČFL stačí na 13. příčku. Poslední Teplice B mají o tři body méně, na dostřel je klidně naopak osmá pozice, kterou zatím drží béčko Mladé Boleslavi.

„Do zápasu jsme vstoupili aktivně, soupeř ovšem postupně hru vyrovnal. Poté jsme se dopustili chyby ve vápně, ze které pramenila penalta. Druhou půli jsme měli pod kontrolou, měli jsme více ze hry, do šancí jsme se však dostávali složitě. V závěru se nám přece jen podařilo prolomit obranu soupeře a skórovat,” komentoval poslední duel s Živanicemi trenér Jakub Harant.

Nejlepší střelci B-týmu

Olaf Kok – 2
Jan Málek, Matyáš Bartoš, Jindřich Machotka, Jakub Winkler, Tadeáš Šolc – všichni 1

FK Baník Most-Souš – Čtvrté místo s jedinou porážkou

Baník prozatím v aktuálním ročníku září. Jedinou porážku zapsal s rezervou Mladé Boleslavi (2:4), naposledy porazil Hradec Králové B jednoznačně 4:0. V úvodních kolech přehrál i béčko Jablonce a Živanice, remizoval s Pardubicemi B a Kolínem.

Příznivé výsledky klub z Mostu okořenil postupem v MOL Cupu, kde udolal jedinou brankou Neratovice, do třetího kola ale již neproklouzl, když nestačil na ligové Pardubice 0:3. Výsledky v ČFL ovšem vynesly Baníku čtvrtou pozici za Zápy, Velvary a Jabloncem B, na kontě má 11 bodů a skóre 9:5.

Duel 7. kola ČFL začne v neděli už od 10:15 na Městském stadionu.

Fotogalerie


  Zobrazit kompletní fotogalerii

Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
FITING SERVIS Inago
Mediální partneři
Rengl Náš region