FC Slovan Liberec | Béčko na závěr přípravy podlehlo Spartě 0:4
Menu Další Zavřít Zavřít
02.03.2020

Béčko na závěr přípravy podlehlo Spartě 0:4

Redakce
Liberec – Generálka na start jarní fáze ČFL se béčku Slovanu nevyvedla. Se Spartou na Strahově prohrálo vysoko 0:4 a hlavně směrem dopředu naše mužstvo nepřesvědčilo. Ligová část sezonu startuje už 8. března proti Velvarům.

Nešlo o ideální výkon. Slovan na silné béčko Sparty recept nenašel. V prvním poločase sice soupeře nepouštěl díky dobré obraně do vyložených šancí, po přestávce se však Pražané třikrát trefily po individuálních chybách našeho celku. Béčko se tak rozloučilo s přípravou porážkou 0:4.

FC SLOVAN LIBEREC “B“ – AC SPARTA PRAHA “B“ 0:4 (0:1)

Branky Slovanu: .
Sestava Slovanu: Vliegen – Baláž, Kratochvíl, Dvořák, Gabko (60. Son) – Michal, Kim (75. Pak), Šíma (60. Černický) – Daněk, Mashike (46. Šulc), Králíček.

Komentář trenéra Petra Papouška: I když jsme chtěli být v prvním poločase aktivnější v napadání a bránili jsme spíš v bloku, kromě penalty jsme do vážnější šance Spartu nepustili. Dopředu jsme se neprosadili. Neuhrávali jsme souboje, ztráceli míče a ani pohyb ofenzivních hráčů nebyl dobrý. Během druhé půle jsme byli trošku aktivnější, ale bez výraznějších šancí. Góly jsme dostali po hloupých individuálních chybách a další šance soupeř nevyužil. Podali jsme ustrašený výkon bez kvality dopředu.

Přípravná utkání B-týmu


22. ledna Pardubice – Liberec 1:0 (1:0)
25. ledna Liberec – Miedź Legnice 8:1 (3:0)
1. února Liberec - Neugersdorf 1:1 (1:1)
5. února Liberec – Táborsko 2:1 (0:0)
15. února Varnsdorf - Liberec 4:2 (2:2)
21. února Liberec – Zittau 8:0 (2:0)
29. února Sparta B – Liberec 4:0 (1:0)

Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Aura Medical NET-SYSTEM
Mediální partneři
Liberecká drbna Beat radio