FC Slovan Liberec | Reportáž ze zápasu: Teplice B - Slovan B 3:1
Menu Další Zavřít Zavřít
11.02.2023

Béčko poprvé v přípravě padlo, nestačilo na rezervu Teplic

Redakce
Teplice/Liberec – První porážka, ale rozhodně ne pozastavení práce. B-tým nestačil na rezervu Teplic, u Stínadel podlehl Sklářům 1:3. Jedinou branku našeho mužstva obstaral Jakub Hudák, domácí o výhře rozhodli dvěma trefami ve druhém poločase.
Příp, sobota 11.2.2023
FK Teplice B FK Teplice B
3:1
(1:1)
FC Slovan Liberec BFC Slovan Liberec B
FC Slovan Liberec B: Novák – Daněk, Horňáček, Holub, Mane – Ješeta – Lupoměský, Hudák, Málek, Juzvak – Valenta
Branka: 39. Hudák.

Reportáž

Béčko odehrálo už čtvrté utkání přípravy před startem jarní fáze Divize skupiny C. Po výhře nad Varnsdorfem a Žižkovem i remíze s Jabloncem poprvé prohrálo. Na půdě rezervy Teplic sice ještě po prvním poločase drželo remízový stav 1:1, když se trefil Jakub Hudák, na další trefy domácích už ale naše mužstvo nenašlo odpověď.

Teplice dokráčely k výhře 3:1. Další utkání má v plánu B-tým už 15. února proti České Lípě, generálka by se pak měla odehrát 25. února, kdy budou výběr trenéra Josefa Petříka hostit Zápy.

Ohlasy trenérů

Josef Petřík (FC Slovan Liberec): „Před zápasem jsme měli trochu problémy, když nám vypadli dva hráči z A-mužstva, takže jsme odjeli do Teplic jen s 13 hráči do pole včetně testovaného Maneho ze Saudské Arábie. Kluci ale podali výkon na hranicí svých možností. Bylo tam hodně běhání, práce a soubojů. Někdy byly k vidění i celkem zajímavé věci v ofenzivní části. Škoda jen, že jsme nedotáhli některé situace do konce, trochu nám pokulhávala kombinace, výstavba a první dotek, kde jsme nebyli tolik přesní. Zadání je tedy po tomto utkání jasné, pracovat na prvním kontaktu s míčem pod tlakem na malém prostoru. Souhrnně jsme zaslouženě prohráli, ale týmu rozhodně nemůžeme vyčíst špatný přístup. Je na čem pracovat, jedeme dál a určitě nás to nezastaví.“


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
KB Design RR group service s.r.o
Mediální partneři
Český rozhlas Liberec Rádio Impuls