FC Slovan Liberec | Beseda s handicapovanými fanoušky se vydařila
Menu Další Zavřít Zavřít
13.04.2022

Beseda s handicapovanými fanoušky se vydařila

Tomáš Čarnogurský
Liberec - V úterý 12. dubna v odpoledních hodinách na stadionu U Nisy proběhla ve spolupráci se spolkem DePejSek akce pro handicapované fanoušky. Besedy se zúčastnili Theo Gebre Selassie a Miroslav Holeňák.

Na setkání, které se konalo ve V.I.P. prostorách stadionu U Nisy, dorazilo okolo tří desítek návštěvníků, necelá polovina z toho vozíčkářů. Více než hodinová beseda s dvěma bývalými reprezentanty a mistry ligy se Slovanem probíhala v příjemné atmosféře, Míra i Theo ochotně odpovídali na zvídavé dotazy, kterých bylo opravdu hodně. Na závěr se dočkali i bouřlivého potlesku. Fotogalerii si můžete prohlédnout níže.

Účastníci měli následně i možnost získat podpisy, společnou fotografii a také malý dárek od Slovanu. Další částí odpoledního programu pak byla prohlídka okolí hrací plochy a šaten domácího i hostujícího týmu. Děkujeme všem za účast a těšíme se zase někdy na viděnou!

Všichni vozíčkáři se také dozvěděli o speciálních místech, která jsou pro ně k dispozici na Západní tribuně, konkrétně na ochozu za sektorem B, s přístupem ve směru od Energomontáží. Nahoru je dopraví před několika lety postavený výtah, k dispozici jsou i speciálně upravené toalety a steward, který je připraven s čímkoliv pomoci.

Fotogalerie


  Zobrazit kompletní fotogalerii

Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Dům kultury Banua
Mediální partneři
Beat radio eFotbal