FC Slovan Liberec | DATART e:LIGA pokračuje druhým kolem! Hraj FIFU 20 na PS4 a reprezentuj Slovan!
Menu Další Zavřít Zavřít
22.10.2019

DATART e:LIGA pokračuje druhým kolem! Hraj FIFU 20 na PS4 a reprezentuj Slovan!

marketing
LIBEREC - Po úspěšném prvním kole DATART e:LIGY je na programu druhé klubové kolo. Z důvodu aktualizace hry FIFA 20 ale musel pořadatel DATART e:LIGY pozměnit pravidla. V následujícím článku se dozvíte, v čem spočívá změna pravidel a kdy startuje druhé kolo DATART e:ligy, do kterého máte stále šanci zasáhnout.

Druhé Klubové kolo DATART e:LIGY se odehraje v herním módu FUT

V minulém týdnu společnost EA vydala nový povinný patch pro všechny hráče, ve kterém zcela schází herní mód „85-rated“. Vzhledem k tomu, že EA nebyla schopna garantovat datum vydání opravné aktualizace, musel pořadatel DATART e:LIGY reagovat úpravou pravidel a pro turnaje druhého Klubového kola otevírá kompletní FUT mód. Co to pro hráče znamená? V tomto kole již nebudou hrát za reálné týmy, kde budou mít všichni hráči hodnocení 85, ale budou soupeřit se svým FUT týmem. Co znamená FUT tým se dozvíte níže. Pro hráče, kteří chtějí reprezentovat barvy Slovanu, je vypsán termín druhého kola ve středu 23. 10., kdy turnaj startuje v 18.00 hodin. Registrovat se můžete zde.

„Nadále platí naše přání, které jsme deklarovali před startem e:LIGY, že bychom rádi do projektu zapojili i širší veřejnost, která FIFU hraje příležitostně pro zábavu. Věříme, že ani tento krok nepůjde proti a současně přitáhne ještě více pozornosti gamingové komunity, která naopak po FUT módu volala,“ řekl obchodní a marketingový ředitel LFA Daniel Hajný k úpravě pravidel DATART e:LIGY. Stejně jako v prvním kole budou z každého turnaje oba finalisté postupovat do další fáze, ve které se v Semifinále utkají mezi sebou o možnost reprezentovat svůj klub na finálovém eventu.



O modelu FUT

FUT nebo také FIFA Ultimate Team je jeden z herních režimů ve hře FIFA 20. Každý hráč si zde vytvoří svůj vlastní tým, který postupně vylepšuje. Hráč je také zodpovědný za sestavení fungující sestavy a zvolení vyhovující formace či taktiky. Hráč musí dbát i na sehranost týmu, chemii mezi hráči a návaznost na zvolenou taktiku, ne vždy je tedy sestava plná hvězd zaručeným úspěchem. Pomocí různých zápasových výzev a soutěží, jak v online světě, kde potkáváte reálné soupeře, tak i v zápasech proti umělé inteligenci, hráč postupně sbírá herní měnu, za kterou si na přestupovém trhu může pořizovat nové hráče, dresy, klubová loga, chorea a další vylepšení.

Jak dopadlo první klubové kolo?

Přihlášených hráčů: 146
Potvrzená účast: 90
Postupující:
1. Angel
(výsledky v pavouku: 10-2, 4-0, 6-1, 11-0, 11-5, 3-0)
2. Sajmonowycz
(výsledky v pavouku: 4-3, 4-0, 5-3, 5-3, 3-2, 0-3)

Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Zámečnictví Prošek Železářství Letná
Mediální partneři
Liberecká drbna Rádio Impuls