FC Slovan Liberec | Datart e:LIGA Challenge: Karlos Knejzlík suverénně postoupil do čtvrtfinále!
Menu Další Zavřít Zavřít
11.04.2020

Datart e:LIGA Challenge: Karlos Knejzlík suverénně postoupil do čtvrtfinále!

Ondřej Marko
V průběhu dubna, kdy jsou hráči FORTUNA:LIGY odkázáni na individuální trénink, probíhá turnaj Datart e:LIGA Challenge. Do turnaje je po jednom reprezentantovi zapojeno 12 celků z FORTUNA:LIGY, aby se utkali ve hře FIFA 20. Vítěz turnaje určí příjemce daru ve výši 100 tisíc korun, který věnuje Ligová fotbalová asociace ze svého nadačního fondu Zelený život na podporu aktuálního boje proti koronaviru. Slovan velice úspěšně reprezentuje Karel „Karlos“ Knejzlík, který po čtyřech výhrách v základní skupině postoupil do čtvrtfinále.

Jak již bylo řečeno, turnaje se účastní přímo nominovaní hráči daných klubů, na rozdíl od nedávné DATART e:LIGY. Zápasy probíhají online formou, každý účastník hraje na své konzoli z domova. Momentálně probíhá základní část, kde je e:Liga Challenge rozdělen na čtyři skupiny po třech hráčích. Soupeři v naší skupině B byli Lukáš Bartošák (Zlín) a Jan Matoušek (Jablonec). Karlos ve svém prvním zápase porazil Bartošáka 10:1 a Matouška se skórem 13:3.

V sobotu 11.4. byly na programu odvety v základní skupině. Nejdříve přišel na řadu duel s Bartošákem, kde Karlos zvítězil těsným výsledkem 2:1. Druhý zápas s Matouškem už ale náš hráč vyhrál s přehledem 4:1. Ve čtyřech zápasech vstřelil celkem 29 branek a obdržel jich pouze 6. V základní skupině si vybojoval všech 12 možných bodů a spolu s Bartošákem postupuje do čtvrtfinále, které se odehraje v sobotu 18.4.

Hráč #FCSL Karel Knejzlík postupuje v Datart e:LIGA Challenge po čtyřech výhrách ze skupiny a příští týden ho budou...

Zveřejnil(a) FC Slovan Liberec dne Sobota 11. dubna 2020



Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
DPMLJ Realmont
Mediální partneři
rtm plus Hitrádio Contact