FC Slovan Liberec | Hráči mají chuť. Doufám, že to vydrží, usmívá se Luboš Kozel na začátku zimní přípravy
Menu Další Zavřít Zavřít
04.01.2024

Hráči mají chuť. Doufám, že to vydrží, usmívá se Luboš Kozel na začátku zimní přípravy

Tomáš Honzejk
Liberec - Ve středu 3. ledna odpoledne se hráči společně s realizačním týmem opět setkali na tréninku po krátké šestnáctidenní pauze. Na umělé trávě v Doubí panovala dobrá nálada. Stejně tak o den později při prvních rozhovorech v novém roce.

Luboš Kozel: „Zatím nikdo neodešel. Jsem rád, že kádr zůstal pohromadě.“

Pod Ještědem není úplně obvyklé, že by realizační tým našel na začátku přípravy kádr beze změn. Trenéři navíc přivítali nového hráče - slovenského útočníka Lukáše Letanaye. „Je to gólový hrotový útočník do šestnáctky. Přechod do dospělého fotbalu mu trval déle, ale kvalitu ve finální fázi má,“ řekl Kozel k nové akvizici ze druhé slovenské ligy.

Řeč přišla také na nejvíce diskutovanou událost posledních týdnů, kterou byla bezesporu budoucí změna akcionářské struktury klubu. „V klubu se v tuto chvíli nic nemění. Vznikla nějaká předdohoda, že toto nastane za nějakých splněných podmínek během jara. Myslím si, že se tyto věci hráčů ani realizačního týmu momentálně výrazně nedotýkají,“ prozradil šéf lavičky.

Kteří hráči zůstanou hostovat pod Ještědem? Jak to vypadá s návratem Dominika Plechatého? A jaké jsou cíle do jarní části? To a mnohem více se dozvíte v přiloženém videu níže.

Fotogalerie


  Zobrazit kompletní fotogalerii

Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Geoprint Realmont
Mediální partneři
eFotbal Rádio Impuls
×
Dnes v 15:00
FC Baník Ostrava
FC Slovan Liberec
×
Dnes v 10:15
FK Mladá Boleslav B
FC Slovan Liberec B