FC Slovan Liberec | Jak budou vypadat čtyři týdny letní přípravy?
Menu Další Zavřít Zavřít
28.05.2019

Jak budou vypadat čtyři týdny letní přípravy?

Redakce
Fotbalisté Slovanu v tomto týdnu absolvují ještě několik tréninků a hodnocení sezóny s vedením klubu, pak je čeká jen dvoutýdenní dovolená, protože příští sezóna začne už o druhém červencovém víkendu a bude třeba se na ni pořádně připravit!

Ligový tým Slovanu Liberec se poprvé sejde v pondělí 17. června, kdy hráče čekají fyzické testy v Praze. Prvních deset dnů letní přípravy pak proběhne v domácích podmínkách a během nich by se měl odehrát i první přípravný zápas proti Varnsdorfu (25. 6. od 11:00 v Raspenavě).

Ve čtvrtek 27. června pak naši fotbalisté odcestují na soustředění do tradiční destinace v hornorakouském Aigenu. Tam se budou připravovat až do soboty 6. července a čekají je i tři přípravné zápasy včetně letní generálky. Prvním soupeřem by měl být domácí LASK Linz (28. 6. od 17:00), další dva týmy i data zápasů budou ještě upřesněny v rozpisu níže.

Poslední týden před startem nového ročníku FORTUNA:LIGY už budou svěřenci Zsolta Hornyáka ladit formu v Liberci. První ligové kolo je na programu o víkendu 13.–14. července, přičemž rozlosování a jména soupeřů se dozvíme 19. června.

Předběžný rozpis přípravných zápasů

25. 6. Slovan - Varnsdorf (11:00, Raspenava)
28. 6. Linz - Slovan (17:00, Rakousko)
2. 7. Apollon - Slovan (Rakousko)
5. 7. Dynamo Moskva - Slovan (Rakousko)


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Recovera ČSOB
Mediální partneři
eFotbal Hattrick