FC Slovan Liberec | Jak se dostat k vánočním dárkům na poslední chvíli?
Menu Další Zavřít Zavřít
20.12.2023

Jak se dostat k vánočním dárkům na poslední chvíli?

marketing
Liberec - Milí fanoušci, jsme rádi za velký zájem o předvánoční nákupy v našem e-shopu. Objednávky doručované prostřednictvím DPD už do Vánoc vzhledem ke kapacitám přepravce bohužel nebudou doručeny. V tomto článku ale najdete další možnosti, jak se ještě k vánočním dárkům dostat.
Konfigurátor

E-shop s osobním odběrem

Až do čtvrtečních 12:00 můžete v našem e-shopu objednávat dárky s osobním vyzvednutím na stadionu U Nisy. Vždy prosím vyčkejte na zprávu, že je objednané zboží připraveno k výdeji! V případě, že si vaši objednávku nemůžete vyzvednout v otvírací době fanshopu, ji po písemné dohodě můžeme připravit i na recepci stadionu, kde si ji můžete vyzvednout celodenně.

Dárkové vouchery

Pokud nevíte, jakým dárkem uděláte největší radost, můžete si v našem kamenném fanshopu i v našem e-shopu objednat dárkové vouchery v hodnotě 500 - 1958 Kč, které mají platnost půl roku a obdarovaný si pak může osobně i online sám vybrat, co si koupí. Dárkový poukaz objednaný v e-shopu vám přijde v elektronické podobě automaticky ihned po zakoupení na e-mail zadaný v objednávce.

Fanshop do 22. 12.

Kamenný fanshop na stadionu U Nisy (hned vedle recepce) bude mít otevřeno až do pátku 22. prosince, kdy se bude definitivně zavírat v 12h. Abyste na stadion nechodili zbytečně, podívejte se předem na otvírací dobu, kterou najdete zde.

Jarní permanentky

Jako dárek pod stromeček můžete ve fanshopu, ale i online koupit také zvýhodněné jarní permanentky.

Vstupenky na Ples

Do čtvrtku 21. prosince (vždy mezi 12-16h) jsou na stadionu U Nisy v prodeji i vstupenky na lednový Reprezentační ples FC Slovan Liberec. Jejich prodej neprobíhá ve fanshopu, ale v kanceláři marketingu, kam vás nasměrují na recepci. Pokud ještě nějaké vstupenky zůstanou k dispozici, budou v prodeji i po Novém roce.


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Masea Crytur
Mediální partneři
rtm plus Český rozhlas Liberec