FC Slovan Liberec | Jhon Mosquera ve Slovanu pokračovat nebude, podepsal smlouvu s Plzní
Menu Další Zavřít Zavřít
04.06.2021

Jhon Mosquera ve Slovanu pokračovat nebude, podepsal smlouvu s Plzní

Redakce
Liberec – Jhon Mosquera další sezonu v dresu Slovanu nepřidá, jako volný hráč podepsal kontrakt s Viktorií Plzeň. Krajní záložník posílil naše mužstvo před ročníkem 2020/21.

„Musím poděkovat Slovanu za šanci, kterou jsem dostal a za to, že jsem se mohl stát součástí této rodiny a nosit liberecký dres," napsal 31letý krajní záložník na svůj Instagram a doplnil. „Díky také za splnění snu si zahrát Evropskou ligu. Budu vám vždy přát to nejlepší a brzy na viděnou."

Jhon Mosquera posílil Slovan v létě 2020, když přicházel jako volný hráč po angažmá u Bohemians. Jednoletý kontrakt vypršel po aktuálním, již dohraném ročníku. Vedení sice nabídlo kolumbijskému křídelníkovi prodloužení, upřednostnil ovšem jiného zájemce. Dvouletou smlouvu podepsal s plzeňskou Viktorií.

„Jhon k nám přicházel jako volný hráč před rokem a dohoda byla na sezonu. Dal si s vedením prostor na podpis prodloužení do konce sezony, rozhodl se ovšem nakonec pro nabídku Plzně. Bereme to tak, jak jsme to brali po loňském příchodu z Bohemky. Je to prostě fotbalový život," komentoval trenér Pavel Hoftych.

Autorovi sedmi ligových branek z minulé sezony popřál kouč Slovanu hodně štěstí. „Měli jsme zájem o jeho pokračování, ale respektujeme rozhodnutí. Děkujeme Jhonovi za odvedené služby a dobrou práci pro klub. Určitě se s ním dobře spolupracovalo, jde o výborného kluka. Přejeme mu hodně štěstí v další kariéře."

Kolumbijský záložník odehrál za Slovan 29 ligových zápasů, osm duelů na evropské scéně a jedno kolo MOL Cupu.


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Fintex Fehrer
Mediální partneři
Liberecká drbna Rádio Impuls