FC Slovan Liberec | Letní příprava začíná i dalším týmům Slovanu
Menu Další Zavřít Zavřít
12.07.2022

Letní příprava začíná i dalším týmům Slovanu

Redakce
Liberec - Zatímco příprava A-týmu už bude vrcholit herním soustředěním v Rakousku, kam svěřenci Luboše Kozla odjíždí už ve středu, a B-tým se s novým realizačním týmem připravuje od minulého čtvrtku, v tomto týdnu postupně začínají trénovat i další týmy, konkrétně dorostenci a ženy.

Níže si můžete prohlédnout záběry z pondělního tréninku naší rezervy, u níž nově působí trenér Josef Petřík mladší a hrající asistent Vojtěch Hadaščok. Ve středu od 10:30 naše béčko čeká v Nymburku první přípravný zápas proti druholigové Slavii B.

V pondělí 11. července začali jako první z naší akademie letní přípravné období tři dorostenecké týmy, konkrétně U19, U18 a U17. Úvodní tréninky probíhaly na hřištích v areálu Městského stadionu, respektive Sport Parku Liberec. Fotogalerii si můžete prohlédnout zde.

V úterý 12. července, tedy přesně na 64. výročí založení našeho klubu, začala společná část letní přípravy také našemu ženskému A-týmu, který v nadcházející sezoně v 1. lize žen povede zkušený trenér Petr Myslivec. I z tréninku našich fotbalistek pro vás máme fotoreport.

Přejme všem našim mužským, ženským, chlapeckým i dívčím týmům, ať se jim v pětašedesáté sezoně v historii našeho klubu daří!

Fotogalerie


  Zobrazit kompletní fotogalerii

Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
CEWE Zámečnictví Prošek
Mediální partneři
Hitrádio Contact Rádio Impuls