FC Slovan Liberec | Libor Kleibl z osobních důvodů skončí na postu ředitele klubu
Menu Další Zavřít Zavřít
09.06.2022

Libor Kleibl z osobních důvodů skončí na postu ředitele klubu

Klub
Liberec – Po dvaceti letech ve funkci, během nichž klub dosáhl řady úspěchů, jak v domácích soutěžích, tak na mezinárodní scéně, ukončí Ing. Libor Kleibl v září tohoto roku své ředitelské působení ve Slovanu Liberec.

„Rozhodl jsem se z osobních důvodů, budu se stěhovat do rodných Ivančic. Narodil jsem se ve stejném roce, jako byl založen náš klub, a tak jsem už také dosáhl důchodového věku. O svém rozhodnutí jsem informoval představenstvo klubu a dohodli jsme se na mém konci ve funkci ředitele v září tohoto roku. Do té doby bude dost času, abych veškerou agendu předal svému nástupci,“ oznámil dlouholetý ředitel FC Slovan Liberec.

„Chtěl bych na tomto místě poděkovat všem kolegům, s nimiž jsem během těch dvaceti let mohl spolupracovat a popřát hráčům i fanouškům, ať se Slovanu daří i v budoucnu. S klubem budu rád spolupracovat i nadále, už ale ne v roli ředitele,“ dodal čtyřiašedesátiletý funkcionář, oceněný v roce 2018 Cenou Františka Hrdličky za celoživotní přínos pro rozvoj ligy, jíž uděluje Ligová fotbalová asociace.

Jméno nástupce bude oznámeno v dohledné době.


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Eurovia Centrum Babylon
Mediální partneři
eFotbal Hitrádio Contact