FC Slovan Liberec | Loňské permanentky lze prodloužit i na dálku - můžete platit i na účet!
Menu Další Zavřít Zavřít
21.06.2019

Loňské permanentky lze prodloužit i na dálku - můžete platit i na účet!

marketing
Připomínáme, že dosavadní permanentkáři, kteří si svou permanentku obnoví do 28. června, získají slevu 200 Kč a za svou permanentku tak nezaplatí o nic víc než loni! Pokud se v příštím týdnu nedostanete na stadion U Nisy, i tak to ještě můžete stihnout.

V posledním červnovém týdnu můžete permanentky kupovat na stadionu U Nisy od pondělí do pátku mezi 9-12h a 13-17h. Chcete-li si svou permanentní vstupenku prodloužit na dálku a zaplatit ji převodem na účet, pošlete prosím na mail fanousci@fcslovanliberec.cz přesné informace o umístění vaší dosavadní permanentky (tribuna, sektor, místo, řada) a my Vás budeme kontaktovat s informacemi, jak dál postupovat. Chcete-li mít nárok na slevu 200 Kč, musíte pak platbu zrealizovat do konce června.

Kromě dalších dárků získáte jako bonus i slevový poukaz na kvalitně obsazený hudební festival Létofest, který se bude konat 6.-7. září na libereckém letišti. POZOR: Poukaz můžete uplatnit až do 15. července a s ním pak za vstupenku na oba dny místo 950 Kč zaplatíte jen 690 Kč.

Permanentky 2019/20

Fotogalerie


  Zobrazit kompletní fotogalerii

Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Masea Procentrum
Mediální partneři
rtm plus Rengl