FC Slovan Liberec | MŮJ DEN V KARANTÉNĚ: LUBOR PETR U11
Menu Další Zavřít Zavřít
24.04.2020

MŮJ DEN V KARANTÉNĚ: LUBOR PETR U11

Mikuláš Borkovec
V období karantény jsme vyzpovídali několik kamarádu z dorosteneckých kategorií, ukázali jsme vám pár tipů na domácí cvičení pro nejmenší. Jak ale tráví dny v karanténě naši hráči, to jsme ještě neprozradili. Jak tráví své dny LUBOR PETR ze starší přípravky?

"Ahoj kamarádi, ráno vstávám okolo 7 hodiny. Nasnídám se, udělám si osobní hygienu a jdu si dělat úkoly, které nám paní učitelka zadala. Většinou dělám úkoly do oběda, i když občas dostaneme tak těžký úkol třeba z „Informatiky“, že to dělám třeba až do odpoledne.

Po obědě si hodinku „odfrknu“, většinou hraju hry na mobilu nebo si píšu s kamarády ze třídy.

Po odpočinku to začíná, jako první začínám obvykle s posilovacími cviky jako jsou kliky, dřepy, sedy-lehy, sklapovačky, přítahy na hrazdě, švihadlo apod.

Po posilování následuje fotbal. Od rodičů jsem dostal velkou rozkládací branku, takže si můžu konečně kopat i na pořádnou fotbalovou bránu, která je velká cca 5 x 2 metry. Můj individuální trénink začíná rozcvičkou, coerverem (míčovou technikou) a střelbou na bránu. Po fotbalovém tréninku si jdeme s rodiči odpoledne buď zaběhat, nebo jedeme na kolo či kolečkové brusle k Jablonecké přehradě Mšeno.

Večer před spaním se protáhnu a pošlu panu trenérovi z mého individuálního tréninku fotky a videa za celý den.

Ještě, než jdu spát, tak se chvíli koukám na televizi a kolem 21:00 hod jdu spát.

Víkend, když jsou oba rodiče doma, vymýšlíme různé celodenní výlety. Jako například výstupy do hor. Třeba na horu Smrk jsme šli dvakrát během jednoho týdne, pokaždé jinou cestou, z toho poslední 2 km byla chůze naboso v horském terénu, kousek i po zbytcích sněhu. Oblíbil jsem si lezení na via ferraty v okolí Liberce nebo dlouhé jízdy na kole (např. výlet na jezero Kristýna – od nás z domova tam a zpět 64 km). Táta oprášil své boxerky z „mládí“, tak když zbyde čas, dám si s ním i lehký „sparring“, při kterém mu dám i pár tvrdých úderů. 😊

Hezký den přeje Lubor Petr z týmu FC Slovan Liberec U11.

Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
KB Design Avled
Mediální partneři
rtm plus Náš region