FC Slovan Liberec | Myslím si, že jsem nějakou šanci proměnit mohl, mrzí středopolaře Denise Višinského
Menu Další Zavřít Zavřít
29.01.2023

Myslím si, že jsem nějakou šanci proměnit mohl, mrzí středopolaře Denise Višinského

Martin Soukup
Liberec - Na pozápasové tiskové konferenci po remízovém utkání s Pardubicemi mluvil Denis Višinský, jehož fanoušci zvolili hráčem utkání, o zmařených šancích, nové zimní posile i těžkém terénu. “Je to skvělý střelec,” chválil nového parťáka Victora Olatunjiho.

Jak hodnotíš dnešní zápas?

Myslím si, že jsme do zápasu dobře vstoupili. Prvních dvacet minut jsme tam měli dost šancí, několik závarů i standardek. Potom jsme z toho ale trochu vypadli a Pardubice nás přehrávaly. Naštěstí jsme dali gól z rohového kopu a do poločasu to bylo dobré. Na začátku druhého poločasu jsme obdrželi nešťastný gól a už jsme se do toho nedostali. Myslím si, že to ke konci byla už taková bitva.

V prvním poločase jsi byl dost aktivní, měl jsi tam i nějaké střelecké příležitosti. Která situace tě nejvíce mrzí, že nedopadla vstřelenou brankou?

Mrzí mě určitě ta první, kde jsem dostal od Michala Fukaly centr, který jsem si zpracoval a bohužel mi to na poslední chvíli obránce zblokoval nebo mi to chytil brankář. A druhá, co mě hodně mrzí je, když mi nahrál Matěj Valenta a já si chtěl přehodit obránce. Myslím si, že už jsem měl střílet.

Dříve jsi hrál více z křídelní pozice. Teď nastupuješ více jako podhrotový hráč. Sedí ti to více?

Myslím si, že ano. Mám tam hodně volného prostoru.

Jaký na tebe udělala dojem zimní posila Victor Olatunji?

Je to skvělý střelec. Co najde ve vápně, je většinou gól. I do mezihry je výborný, že udrží míč a my ho většinou jen doplníme.

Dokazuje i na tréninku, že střelecký instinkt opravdu má?

Ano, většinou z centru se nemýlí. Hlavu má fantastickou.

Jak vypadal z tvého pohledu terén?

Myslím si, že první poločas to bylo dobré, ale druhý poločas se to už trochu zhoršovalo. Nicméně se na tom fotbal hrát dal, akorát je trochu těžší ten terén, ale na dnešní podmínky to bylo dobře připravené.

Překvapilo tě, že se v brance Pardubic objevil Florin Nita? Ty ses sám osobně nejspíše těšil na Jakuba Markoviče, kterého znáš, že?

Tu informaci jsme dostali včera nebo dnes ráno a hrozně nás to překvapilo, že Pardubice získaly tak skvělého brankáře. Nakonec po jednom tréninku hned chytal.

Fotogalerie


  Zobrazit kompletní fotogalerii

Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
SECO ZAHRADNÍ TRAKTORY FITING SERVIS
Mediální partneři
Liberecká drbna Hattrick