FC Slovan Liberec | Na soustředění do Rakouska i s Patrikem Dulayem
Menu Další Zavřít Zavřít
03.07.2024

Na soustředění do Rakouska i s Patrikem Dulayem

Tomáš Čarnogurský
Aigen - Svěřenci trenéra Radoslava Kováče dnes odcestovali na herní kemp do Horního Rakouska. Během desetidenního soustředění tam odehrají tři zápasy proti zahraničním soupeřům.

Základnou liberecké výpravy bude hornorakouský městys Aigen-Schlägl, konkrétně Almesberger Wellness- und Fitnesshotel. K zápasům se bude vyjíždět do nedalekých destinací, dvakrát se bude hrát v Ottensheimu a jednou v Hellmonsödtu. Případné streamy z utkání jsou v řešení a budeme vás o nich informovat v zápasových preview. Po odehrání třetího zápasu, v pátek 12. července, se pak náš tým vrátí do Liberce.

Na herní kemp odcestoval i obránce Adam Ševínský, který je v Liberci od začátku letní přípravy a kluby se již dohodly na jeho ročním hostování z pražské Sparty. Nováčkem v kádru je záložník a člen slovenské reprezentace do 19 let Patrik Dulay, jehož přestup ze Zlatých Moravců se dotahuje. Nechybí ani další čerstvá akvizice, kterou je dvacetiletý ghanský útočník Benjamin Nyarko.

V nominaci nejsou Milan Lexa a Jakub Hudák, kteří míří do Varnsdorfu, kde by měli na podzim hostovat. Rekonvalescent Martin Rýzek se bude v Liberci připravovat individuálně. S týmem neodcestoval ani brankář Olivier Vliegen, jehož budoucnost se momentálně řeší. Ľubomír Tupta, který během června plnil reprezentační povinnosti ve slovenském národním týmu, dostal prostor pro odpočinek.


Generální partner
Tipsport
Prémiový partner
Preciosa
Hlavní partneři
(mezera) HET Gambrinus T-Mobile Renomia AUTO KP Plus
Další partneři
Auto Koutek Liberec
Mediální partneři
rtm plus Náš region