FC Slovan Liberec | Náborová akce na Letce přilákala téměř stovku dětí
Menu Další Zavřít Zavřít
05.05.2022

Náborová akce na Letce přilákala téměř stovku dětí

Redakce
Liberec - Ve středu 4. května proběhla v tréninkovém areálu Letka náborová akce Akademie mládeže FC Slovan Liberec pro děti ročníků 2012-2018. Sportovního odpoledne se zúčastnila téměř stovka kluků i holek.

Děti si přibližně hodinový program opravdu užily. Věnovali se jim trenéři a trenérky z naší akademie, kteří si pro ně připravili několik stanovišť s různými sportovními a fotbalovými soutěžemi. Do akce se zapojila i pětice hráčů našeho mužského A-týmu, pozornost poutal i maskot Slovánek a přijel i klubový autobus. Na konci tréninku noví malí fotbalisté a malé fotbalistky od klubu dostali dárkový balíček. Vše si můžete prohlédnout ve fotogalerii připojené níže a chystáme i videoreportáž.

V současné chvíli zpracováváme a analyzujeme údaje dětí, které se náboru zúčastnily. V průběhu příštího týdne rodičům rozešleme informace ohledně možnosti začlenění do tréninkových skupin klubu nebo zapojení do fotbalové školy či školičky.

Pokud se vaše děti náborové akce nemohly zúčastnit, nemusíte zoufat. Nábor do nejnižších kategorií včetně fotbalové školičky probíhá celoročně. Stačí oslovit kontaktní osoby a domluvit se s nimi.

Kontaktní osoba / chlapci: Pavel Buša
Telefon: +420 723 559 332
E-mail: pavel.busa@fcslovanliberec.cz
www.fcsl.cz/akademie

Kontaktní osoba / dívky: Martina Pšeničková
Telefon: +420 604 510 129
E-mail: m.psenickova.mp@gmail.com
www.fcsl.cz/divciakademie

Fotogalerie


  Zobrazit kompletní fotogalerii

Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Aura Medical Vinotéka U Kryšota
Mediální partneři
Rengl Český rozhlas Liberec