FC Slovan Liberec | Naše rezerva bude v neděli hostit TJ Velké Hamry
Menu Další Zavřít Zavřít
29.10.2022

Naše rezerva bude v neděli hostit TJ Velké Hamry

Martin Soukup
Liberec – B-tým je v tabulce Divize C na prvním místě s 31 body. Teď nás bude čekat souboj proti Velkým Hamrům, kteří se nachází na čtvrté příčce s 22 body. Dokáží vyhrát a zvýšit tak náskok na špici tabulky? Utkání se hraje již tuto neděli od 10:15 na Městském stadionu v Liberci.

TJ Velké Hamry

Velké Hamry vstoupily do Divize C celkem dobře, kdy po prvních čtyřech kolech neprohrály. Poté ale přišly dvě prohry s Hlinskem a Benátkami, vzápětí přišla remíza s Ústí nad Orlicí. Následně zvládly utkání proti Turnovu a Dobrovici, kterou rozstřílely 6:0. V posledním zápase hostily Náchod, ovšem na domácí půdě braly pouze bod za remízu 1:1.

Hamry se nachází na čtvrtém místě tabulky s 22 body. Na třetí Benátky ztrácejí 3 body, na záda jim dýchají hned trojice týmů po 18 bodech - Vysoké Mýto, Ústí nad Orlicí a Dobrovice.

FC Slovan Liberec

Naše béčko vlétlo do čtvrté nejvyšší soutěže jako uragán, kdy v prvních sedmi kolech porazilo rezervu Chrudimi, Vysoké Mýto, Brandýs n. L., Trutnov, Čáslav, Letohrad a Nový Bydžov. Poté následovalo zaváhání ve Dvoře Králové, kde se liberecký B-tým musel vyrovnat s porážkou 1:2. V dalším utkání si však svěřenci Jakuba Haranta spravili chuť a nasázeli Hlinsku 5 branek, což znamenalo jasnou výhru 5:0.

V Ústí nad Orlicí ale přišla druhá ztráta, kdy naše rezerva remízovala 1:1. Proti Benátkám jsme ale zabrali a zdolali je 2:0. V posledním utkání jsme zajížděli do sousedního Turnova, kde jsme mohli slavit desátou výhru v sezoně po výsledku 5:1.

B-tým je v tabulce Divize C na prvním místě s 31 body a skvělým skóre 38:8. Druhé Hlinsko má 27 bodů.

„Utkání rozhodla naše produktivita v útoku. Ve 20. minutě jsme vedli 3:0. Dopředu jsme hráli nápaditě, ale v defenzivě jsme byli hodně lehkovážní, z čehož pramenil také inkasovaný gól. Úvod druhé půle patřil domácím, pár minut jsme byli pod velkým tlakem, pak už jsme ovšem hru znovu kontrolovali a přidali čtvrtou a pátou branku. V zápase vyčníval především Hudák, který zaznamenal hattrick. Minus na utkání je zranění Winklera v 19. minutě. V závěru podzimu musíme určitě zlepšit obrannou část hry, jinak budeme mít v posledních třech kolech problémy,“ okomentoval vítězné utkání proti Turnovu asistent trenéra Jakub Harant.

Naše béčko bude chtít zvítězit a zvýšit svůj náskok na čele soutěže. Přijďte naše mladíky podpořit, vstup na Městský stadion je zdarma.


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Masea Star taxi
Mediální partneři
Beat radio eFotbal