FC Slovan Liberec | Nenechte si ujít víkendovou fotbalovou akci i za účasti slovaňáckých legend!
Menu Další Zavřít Zavřít
16.12.2022

Nenechte si ujít víkendovou fotbalovou akci i za účasti slovaňáckých legend!

marketing
Liberec - Víkend plný fotbalu, to je Integrační fotbalový turnaj, který se od pátku do neděle koná v Hale míčových sportů v areálu Sport Parku Liberec u Městského stadionu. Přijďte se podívat, hlavně sobotní podvečer přinese i divácky atraktivní podívanou a navíc koncert Jakuba Děkana. Nepřijdete ani o zápasy Mistrovství světa v Kataru.

Páteční dopoledne bude patřit turnaji základních škol, jehož se budou kromě českých žáků účastnit i děti ukrajinského a jiného původu. Následovat bude odpolední turnaj dětí z Dětských domovů a turnaj starých gard. Po 19. hodině, tedy o něco dříve, než bylo původně plánováno, bude následovat exhibice našeho ženského týmu, která páteční program uzavře.

V sobotu dopoledne se odehraje dorostenecký turnaj a po něm i turnaj starších přípravek, oba také s účastí hráčů zahraničního původu. Těšit se můžete i na ukázky teqballu a freestyle fotbalu. Na velkoplošné obrazovce se pak bude promítat zápas o 3. místo z Mistrovství světa v Kataru. Následovat bude exhibice legend našeho klubu. Své týmy jako kapitáni povedou členové Dvorany slávy FCSL Tomáš Janů a Josef Lexa. Budou u toho ale i hosté jako Láďa Hampl a Kuba Děkan, na jehož koncert se můžete těšit po skončení exhibice.

V sobotu i v neděli budete na akci moct ochutnat ukrajinské dobroty domácí výroby a probíhat bude i charitativní vánoční bazar starších hráčských dresů.

V neděli si pak na krásném umělém trávníku s mantinely zahrají i mladší přípravky a také dívky v kategorii do 11 let. Kdo bude chtít, může se podívat i na finále Mistrovství světa.

VSTUPENKY

Akce se koná díky podpoře ze strany European Club Association (ECA) a UEFA Foundation for Children. Už od jara letošního roku pobývá v Liberci skupina mladých ukrajinských fotbalistů z Oděsy a Kyjeva, o něž se zde stará několik maminek. Se zajištěním jejich pobytu od začátku pomáhali i lidé z našeho klubu a akademie, řada místních institucí, sponzorů i dobročinných organizací, mezi jinými i Nadace Preciosa.

Nakonec se podařilo zajistit grant od ECA a UEFA Foundation, díky němuž byla pokryta významná část nákladů na jejich pobyt a zároveň mohl být zorganizován tento Integrační fotbalový turnaj, jehož se budou jako hráči i spolupořadatelé účastnit i naši kluci z Ukrajiny. Výtěžek ze vstupného poputuje na další činnost Nadací, které je od začátku podporovaly. Lístky budou v prodeji na místě, ale i online zde.


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Nisa Liberec Libea
Mediální partneři
Český rozhlas Liberec Radio Blaník Liberec