FC Slovan Liberec | Nicolas Penner přestupuje do Mladé Boleslavi
Menu Další Zavřít Zavřít
05.09.2024

Nicolas Penner přestupuje do Mladé Boleslavi

Redakce
Liberec – Před koncem přestupového období se loučí se Slovanem Nicolas Penner, který odchází do Mladé Boleslavi. Třiadvacetiletý středopolař odehrál v našem klubu celkem třináct ligových utkáních, ve kterých zaznamenal gól a asistenci.

Nicolas Penner, který prošel i akademií Juventusu Turín, přicházel do Slovanu z českobudějovického Dynama před rokem a dvěma měsíci, v červenci 2023. Právě v dresu jihočeského celku absolvoval svoji premiéru v nejvyšší soutěži, za Slovan zase poprvé na ligové scéně skóroval, když se během minulé sezony trefil v duelu proti Olomouci.

Letní přípravu tento krajní záložník či obránce absolvoval v kádru trenéra Radoslava Kováče, ale nevybojoval si místo v základní sestavě, pak absolvoval zkoušku v nizozemském Emmenu, z něhož se vrátil zpět pod Ještěd. S B-týmem absolvoval dvě utkání v ČFL, dvakrát se během nich trefil a jednou na branku přihrál.

Další zápas již v aktuálním ročníku za naše mužstvo Nicolas Penner nepřidá, ještě před koncem přestupového období míří do Mladé Boleslavi.

Nicolasovi děkujeme a přejeme hodně štěstí v další kariéře.


Generální partner
Tipsport
Prémiový partner
Preciosa
Hlavní partneři
(mezera) HET Gambrinus T-Mobile Renomia AUTO KP Plus
Další partneři
Realmont RR group service s.r.o
Mediální partneři
eFotbal Rádio Impuls