FC Slovan Liberec | Novým asistentem Luboše Kozla bude Jakub Harant
Menu Další Zavřít Zavřít
13.06.2022

Novým asistentem Luboše Kozla bude Jakub Harant

Tomáš Čarnogurský
Liberec – Po konci Miroslava Holeňáka, který zamířil za trenérským angažmá v druholigovém Varnsdorfu, se členem trenérského štábu našeho A-mužstva stane nový asistent Jakub Harant.

Až se po pondělních fyzických testech na pražské Fakultě tělesné výchovy a sportu sejdou v úterý dopoledne hráči našeho ligového kádru v Liberci k prvnímu společnému tréninku letní přípravy, bude u toho i Jakub Harant, který doplní stávající realizační tým kouče Luboše Kozla na pozici druhého asistenta.

Čtyřiatřicetiletý rodák z Prahy přišel do Slovanu před čtyřmi lety z vršovických Bohemians, kde se vypracoval na šéftrenéra dorosteneckých kategorií. V naší akademii pak působil také u dorostenců. V uplynulé sezoně byl navíc asistentem Petra Myslivce u B-mužstva. První zkušenosti s prací u našeho ligového týmu sbíral už při zimním soustředění v Turecku.

A co na svou novou roli říká? „Jsem rád za šanci v trenérském štábu A-týmu Slovanu. Budu se snažit svým dílem co nejvíce přispět k tomu, aby nadcházející sezona byla úspěšná. Zároveň budu mít povinnosti směrem k B-týmu a k akademii, vycházející z klubové koncepce, což bude neméně důležité,“ prozrazuje Jakub Harant.


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Crytur Fintex
Mediální partneři
Hattrick Český rozhlas Liberec