FC Slovan Liberec | Ondřej Lehoczki podepsal novou smlouvu
Menu Další Zavřít Zavřít
21.06.2024

Ondřej Lehoczki podepsal novou smlouvu

Tomáš Čarnogurský
Liberec - Šestadvacetiletý obránce, který v Liberci působí už od žákovských kategorií, podepsal s klubem novou smlouvu na příští dvě sezony. „Slovan je pro mě rodina, takže prodloužení smlouvy pro mě znamená hodně,“ cení si pokračování spolupráce Ondřej Lehoczki.

„Jsem vděčný za důvěru, kterou do mě klub vkládá. Těším se na nové výzvy a příležitosti, které nas čekají. Věřím, že společně dosáhneme požadovaných výsledků a že dostaneme Slovan tam, kam patří, to znamená na vrchol,“ kvituje podpis nového kontraktu hráč, který zatím v libereckém dresu nasbíral devět prvoligových startů a zkušenosti nabíral i na hostování ve Varnsdorfu a Vlašimi. „Chtěl bych se prosadit tvrdou prací na hřišti, bojovností a být hlavně týmový hráč. Také se chci soustředit na to, abych byl pozitivním příkladem pro mladší hráče a přispíval k dobré atmosféře v týmu,“ říká odhodlaně.

„Ondra má jako odchovanec ke klubu velký vztah. Jeho přístup k tréninkům i zápasům, ať už je to v A-týmu, nebo v B-týmu, je příkladný. Proto jsme rádi, že jsme s ním mohli prodloužit smlouvu. Bude na něm, aby se popral o své místo a další ligové starty,“ dodává sportovní ředitel Slovanu Theo Gebre Selassie.


Generální partner
Tipsport
Prémiový partner
Preciosa
Hlavní partneři
Chance (mezera) HET Gambrinus T-Mobile Renomia
Další partneři
Pavlů innovation Bazén Liberec
Mediální partneři
Náš region Rengl