FC Slovan Liberec | Prestižní e:LIGA pro hráče esports má na programu semifinále!
Menu Další Zavřít Zavřít
28.03.2021

Prestižní e:LIGA pro hráče esports má na programu semifinále!

FCSL esports
Liberec - Už dnes od 15:00 se odehraje klubové semifinále v e:LIZE, ve kterém se rozhodne o tom, kteří hráči nás budou reprezentovat ve finále o titul šampiona a prize money ve výši 150 000 Kč. Zápasy bude na svém webu vysílat i ČT sport.

e:LIGA je oficiální českou ligovou soutěží ve fotbalové hře FIFA21. Nejlepší hráči si v ní rozdělí PRIZE MONEY ve výši 150 000 korun, medaile a pohár pro vítěze.

e:LIGA se hraje exkluzivně na konzolích Playstation 4 za podpory všech fotbalových klubů hrajících nejvyšší českou fotbalovou soutěž s názvem FORTUNA:LIGA. Každý z klubů bude ve Finále reprezentovat jeden tým složený ze dvou hráčů. Jedním z nich bude SAJMONOWYCZ, nominovaný za náš tým FCSL esports. Druhý vzejde právě z dnešního semifinále, v němž budou navzájem soupeřit čtyři gameři: Z klubové kvalifikace se probojovali YMFCROMAN a DRISKECZ, tuto dvojici doplní další dva nominovaní členové našeho esports týmu, REALDANEK a PAN_PECA.



Česká televize vysílá semifinálové turnaje na svém webu a rovněž na platformě HbbTV přístupné pomocí červeného tlačítka. Stejně tak fanoušci stále více populárního odvětví najdou v nabídce ČT sport i přímé přenosy z finálového turnaje. Vrcholem se stane pátý duben, kdy kanál ČT sport v přímém přenosu od 20.15 odvysílá Grand finále e:LIGY.

„Spojení s Českou televizí v rámci projektu e:LIGY vnímám jako potvrzení rostoucího trendu esportu a především zvyšující se atraktivitu našeho projektu. e:LIGA je nejprestižnějším a jediným oficiálním turnajem pod hlavičkou profesionálních fotbalových klubů a Ligové fotbalové asociace. Transakce televizních práv na tuto platformu posouvá celé odvětví zase o kus dále, “ řekl Daniel Hajný, obchodní a marketingový ředitel Ligové fotbalové asociace, která je pořadatelem celé e:LIGY.

Klíčový souboj o prvenství v e:LIZE bude o to prestižnější, protože kromě zisku mistrovské trofeje v něm půjde také o zajištění účasti v prestižním mezinárodním seriálu EA FIFA21 Global Series. Více informací najdeš na webu https://www.e-liga.cz/.



Další zprávy o e:Lize, ale i o dalších akcích našeho gamingového týmu FCSL esports najdete na jeho profilech na Facebooku a Instagramu.


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
ZOO Liberec Avled
Mediální partneři
Rengl Hitrádio Contact
×
Odehráno v 15:00
FC Baník Ostrava
FC Slovan Liberec
×
Odehráno v 10:15
FK Mladá Boleslav B
FC Slovan Liberec B