FC Slovan Liberec | Při srazu veteránů se sešlo na čtyři desítky bývalých hráčů Slovanu
Menu Další Zavřít Zavřít
05.04.2022

Při srazu veteránů se sešlo na čtyři desítky bývalých hráčů Slovanu

Tomáš Čarnogurský
Liberec - V sobotu 2. dubna před domácím utkáním proti Teplicím proběhlo v restauraci Žito - Slovanka na stadionu U Nisy setkání bývalých hráčů FC Slovan Liberec.

Do klubu veteránů patří přednostně bývalí hráči našeho klubu ve věku nad 50 let, kteří v kategorii dospělých odehráli za Slovan více než 50 utkání. Od klubu dostávají volné permanentky a mohou se účastnit pravidelných setkání. Toto se uskutečnilo po více než dvouleté pauze zapříčiněné zejména protikoronavirovými opatřeními.

Veterány, jichž se sešlo na čtyři desítky, přivítali prezident klubu Ing. Zbyněk Štiller a ředitel klubu Ing. Libor Kleibl. Mezi přítomnými byli jak zástupci nejstarší generace, kteří za Slovan hrávali už v prvních letech po jeho založení, tak nováčci z doby prvních prvoligových sezon, kteří už se také postupně zařazují mezi padesátníky.

Při setkání panovala jako tradičně dobrá nálada a diskuze se točily jak kolem vzpomínek na léta minulá, tak kolem našeho současného týmu. Těšíme se zase někdy na viděnou, opět v co nejvyšším počtu!

Fotogalerie


  Zobrazit kompletní fotogalerii

Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Nisa Liberec Truhlářstv Hajlek Staco
Mediální partneři
Radio Blaník Liberec Rengl