FC Slovan Liberec | Přijal jsem výzvu a chci se poprat o místo v sestavě, říká odhodlaně Lukáš Letenay
Menu Další Zavřít Zavřít
05.01.2024

Přijal jsem výzvu a chci se poprat o místo v sestavě, říká odhodlaně Lukáš Letenay

Tomáš Honzejk
Liberec - První zimní posilou našeho celku se stal dvaadvacetiletý slovenský útočník Lukáš Letenay, který v tamní druhé lize na podzim nasázel 15 gólů v 15 zápasech. Během prvních dnů v Liberci už stihl také první rozhovor s novináři, který jsme pro vás natočili.

Lukáš Letenay: Slovan je jeden z největších klubů v Česku

Slovenský útočník je šťastný, že se stal hráčem Liberce. „Slovan je jeden z největších klubů v České republice, který má historii. Když jsem se dozvěděl o zájmu ze strany Slovanu, byl jsem rád,“ řekla nová akvizice na adresu podještědského klubu. „Od Slovanu přišla nejserióznější nabídka. Byli se na mě podívat a měli fakt velký zájem. To mě přesvědčilo,“ prozradil, co rozhodlo při jeho úvahách.

V útoku ho nečeká lehká konkurence, ale věří, že se dokáže se svou hrou prosadit. „Myslím si, že umím celkem dobře podržet míč a v šestnáctce si najít prostor k zakončení,“ vyzdvihl své přednosti. Zároveň se ale také chce učit od svých spoluhráčů. „Rabušic je zkušený hráč, který toho má hodně odehráno. Od něho se můžu hodně naučit,“ ví Letenay.

Které hráče zná z Trenčína? Jaké jsou jeho první dojmy a kdy přemýšlel, že s fotbalem skončí? Odpovědi nejen na tyto otázky se dozvíte ve videu níže.


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Recovera Truhlářstv Hajlek Staco
Mediální partneři
Hitrádio Contact Náš region