FC Slovan Liberec | Rakouské herní soustředění začíná, kdo se dostal do nominace?
Menu Další Zavřít Zavřít
07.07.2021

Rakouské herní soustředění začíná, kdo se dostal do nominace?

Tomáš Čarnogurský
Liberec - V nominaci na herní soustředění figuruje dvaadvacet hráčů a tři brankáři. Další fotbalisté mohou kádr doplnit v průběhu kempu. Týmový autobus vyrazil do Rakouska ve středu ráno. Základnou našich fotbalistů bude až do pátku 16. července hornorakouské městečko Bad Hall. V plánu jsou tři přípravná utkání se zahraničními soupeři, dvě v Rakousku a generálka při zpáteční cestě v Německu.

Martin Koscelník, který na turnaji EURO 2020 reprezentoval Slovensko, se k našemu týmu po dovolené připojil v úterý a odcestoval do Rakouska s ostatními hráči. Kamso Mara, který po konci ligové sezóny také plnil reprezentační povinnosti v národním týmu Guiney, přiletí po dovolené ve středu večer a zatím bude trénovat s kondičním trenérem v Liberci. Kdy se případně připojí k týmu, zatím není jasné.



Aktualizovaný rozpis tří přípravných zápasů najdete zde. O případných videopřenosech budeme informovat vždy v den utkání. Hráči širšího kádru, kteří se nevešli do nominace, se budou připravovat v Liberci s B-týmem, kterému začne letní příprava v pondělí 12. července.


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Kristýna RR group service s.r.o
Mediální partneři
Beat radio Rádio Impuls