FC Slovan Liberec | Rodinná soutěž s ČSOB o pohárové dresy hráčů Slovanu
Menu Další Zavřít Zavřít
16.11.2020

Rodinná soutěž s ČSOB o pohárové dresy hráčů Slovanu

marketing
Liberec - Ve spolupráci s ČSOB, která našim fanouškům stále nabízí klubovou platební kartu Slovan, jsme pro vás připravili rodinnou soutěž, do níž se mohou zapojit rodiče s dětmi do 15 let. Neváhejte a přečtěte si její zadání.

Děti mají za úkol nakreslit svého oblíbeného slovaňáckého fotbalistu a (třeba i ve spolupráci s rodiči) ho označit jeho číslem nebo jménem. Rodiče pak tento obrázek mají nahrát do komentářů pod soutěžní příspěvek na Facebooku Slovanu, a to s uvedením křestního jména a věku dítěte, které obrázek malovalo. Kromě toho musí v komentáři označit banku, která nabízí klubovou platební kartu SLOVAN. Pokud nemáte Facebook nebo vám tam fotka nejde nahrát, pošlete nám vše na mail fanousci@fcslovanliberec.cz a my ji tam nahrajeme za vás.

Termín nahrávání obrázků je do 30. listopadu. Na začátku prosince pak porota složená z našich hráčů vybere vítěze, přičemž zohlední i počet lajků u jednotlivých obrázků. Vítězná rodina pak získá hned dva originální pohárové dresy, z nichž jeden bude právě od toho fotbalisty, který byl na obrázku, a druhý si vybere rodič, který obrázek přihlásil do soutěže. Předání dresů proběhne za účasti zástupce ČSOB.


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Knorr-Bremse Masea
Mediální partneři
Rádio Impuls Český rozhlas Liberec