FC Slovan Liberec | Slovan pokračuje v úspěšné spolupráci s Pivovarem Svijany
Menu Další Zavřít Zavřít
05.09.2024

Slovan pokračuje v úspěšné spolupráci s Pivovarem Svijany

marketing
Pivovar Svijany byl dosud jedním z dlouhodobých hlavních partnerů našeho klubu. Nyní jsme se dohodli na prodloužení spolupráce v rozsahu, který oblíbený pivovar z našeho regionu řadí mezi Gold partnery FC Slovan Liberec.

Logo Pivovaru Svijany, založeného už v roce 1564, je umístěno mimo jiné i na přední straně zápasových trenek našich fotbalistů. V rámci partnerství bude pivovar sídlící ve stejnojmenné obci Svijany poblíž Turnova i nadále při domácích zápasech Slovanu zajišťovat dodávky piva do všech stánků uvnitř stadionu U Nisy.

„Jsme rádi, že se nám podařilo dohodnout na podmínkách pokračování dosavadní spolupráce mezi naším klubem a Pivovarem Svijany. Fotbal a pivo k sobě zkrátka patří, navíc se jedná o spojení dvou silných značek z našeho regionu,“ komentuje podpis nové smlouvy obchodní a marketingový ředitel Slovanu Štěpán Hanuš a doplňuje: „Nejde jen o obchodní spolupráci, ale také o zvyšování kvality fan experience, které je naším společným zájmem.“

„U příležitosti prodloužení vzájemné spolupráce jsme si pro fanoušky Slovanu připravili dárek v podobě čepovacího automatu, který dokáže výrazně zrychlit výdej piva na stadionu. Věřím, že tuto inovaci návštěvníci stadionu U Nisy ocení,“ prozrazuje marketingový manažer Pivovaru Svijany Michal Matys.

Stroj značky RevolMatic bude umístěn u nejfrekventovanějších stánků. Naposledy při domácím utkání proti Viktorii Plzeň byl k dispozici u stánku pod Hlavní tribunou.


Generální partner
Tipsport
Prémiový partner
Preciosa
Hlavní partneři
(mezera) HET Gambrinus T-Mobile Renomia AUTO KP Plus
Další partneři
Niosport Břízky - Euroseal
Mediální partneři
eFotbal Rengl